Andreea Tonciu a aflat sexul copilului! A mărturisit cum îşi va boteza bebeluşul

Andreea  Tonciu

Ce mult s-a schimbat viaţa Andreei Tonciu în ultimele luni. Şi-a găsit jumătatea, iar anul acesta se pregăteşte să devină mămică, dar şi să îmbrace rochia albă de mireasă. Bruneta nici nu îşi imagina că îşi va întemeia o familie în timp record.

CITESTE SI: DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: S-a aflat motivul real al despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav

Andreea Tonciu (29 ani) și Daniel Niculescu (24 ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din vara anului trecut, iar acum se pregătesc să devină părinți. Bruneta este în al doilea trimestru de sarcină și a luat deja proporții, dar a aflat şi sexul bebeluşului.

Bruneta a confirmat la Antena Stars că va avea o fetiţă, care va purta numele Rebecca Maria. Bebeluşul va fi creştinat de Anamaria Prodan şi de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, potrivit Click. Impresara şi antrenorul se pare că vor fi şi părinţi spirirtuali pentru cei doi.

CITESTE SI: DESPĂRŢIRE-ŞOC! Cel mai îndrăgit actor din LAS FIERBINŢI divorţează

În trecut, Andreea Tonciu a fost iubita fotbalistului Nicolae Mitea, cu care s-a iubit șase ani. Vara trecută, însă ea s-a îndrăgostit de Daniel, un tânăr afacerist pe care l-a cunoscut într-un centru comercial.

După numai trei luni de amor, bruneta a rămas însărcinată, iar acum se pregăteşte atât de nuntă, cât şi de botez.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI