Andreea Tonciu, CLIPE DRAMATICE. Diagnostic DUR al medicilor înainte de NAŞTERE

Tonciu

Andreea Tonciu, devenită Niculescu, părea că şi-a găsit în sfârşit liniştea în viaţa amoroasă, după ce s-a îndrăgostit de Daniel şi au decis la doar două săptămâni de când s-au cunoscut, să aducă pe lume un copil, aşa cum declarase bruneta.

Au venit rapid atât căsătoria, cât şi sarcina, Andreea Tonciu urmând să aibă o fiică, Rebecca. Cu toate acestea, fericirea cuplului a fost umbrită de problemele pe care Andreea le-a avut cu ducerea sarcinii la bun sfârşit. ‘’Voi naşte prin cezariană şi îmi va fi cam greu, că mi-e frică. Da, mă doare, nu vezi cum stau? Săptămâna trecută am fost pe perfuzii că am contracţii foarte dese. Doctora mi-a zis că trebuie să mă protejez mult mai bine şi să stau numai la pat” declara aceasta în urmă cu puţin timp.

Deşi joi, 12 mai, Andreea avea toate motivele să îşi sărbătorească din plin aniversarea, se pare că problemele majore cu sarcina îi dau bătăi de cap în continuare. Paparazzi au fotografiat-o pe vedetă în timp ce ieşea de la un control medical, împreună cu soţul ei, DanielAndreea Tonciu părea să fie extrem de supărată, părea gata să izbucnească în plâns, ţinându-se de burtă.