Andrei Versace îi cere socotealã lui Mihai Bendeac: „Am ajuns în locul în care prăduitorul îşi bate joc de mine!”

Versace

Îndelung parodiat de vedeta Antena 1, Mihai Bendeac, spaima fiţelor de Dorobanţi, Andrei Versace este hotãrât sã îsi facã dreptate în cel mai nou episod al show-ului de comedie „În puii mei!”, difuzat mâine searã, de la 20:30, la Antena 1. Inspirat din videoclipurile pe care Versace le posteazã pe conturile de socializare, ţinându-şi mereu „fanii” la curent cu noutãţile din viaţa lui, Mihai Bendeac creeazã o situaţie cu totul şi cu totul ieşitã din comun pentru craiul de Dorobanţi.

Andrei Versace îşi începe discursul într-un taxi: „Astãzi o sã fac pe paparazzi şi o sã urmãrim o vedetã, pe Mihai Bendeac, care a început sã mã enerveze în ultimul timp. Ia sã vedem şi noi cine e cu adevãrat acest personaj care îşi permite sã îl parodieze pe regele fiţelor”. Astfel, întreaga zi Versace li-l va prezenta telespectatorilor pe Mihai Bendeac în tot felul de ipostaze: de la ieşirea din scarã, „dintr-un bloc comunist, de la kilometrul 58 al fiţelor”, la ora 09:30, „ca orice prãduitor care se duce la muncã” şi pânã la întâlnirea cu Roxana Vancea, despre care mai spune : „o relaţie de faţadã, deloc corectã, deloc corespunzãtoare” sau la intrarea într-un second hand.

Urmãrirea se încheie chiar la platoul de filmare al emisiunii „În puii mei!”: „Am ajuns în locul în care prãduitorul îşi bate joc de mine. A sosit confruntarea. Trimiteţi copiii la culcare, pentru cã ce urmeazã e de o violenţã feroce!”, a mai spus Andrei Versace. Cum se va încheia rãfuiala, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie „În puii mei!”, difuzatã miercurea aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, aceştia vor putea urmãri şi aventurile torţionarului Vişinescu, de data aceasta în rol de preparator fizic la echipa naţionalã de fotbal a României, dar şi un nou scheci de senzaţie care îl are prim plan pe Roby Roberto, în încercarea disperatã de a-şi lua bacalaureatul.