Angajări pe salarii de peste 2.000 lei pe lună

bani5

Iată oferta de muncă în România, cu salariile la vedere. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 1.500 lei pentru program de lucru part-time şi de 2.000 lei – 2.300 lei pentru normă întreagă. Află ce bonsuri oferă angajatorii candidaţilor şi ce trebuie să faci pentru comisione de performanţă de peste 1.000 euro pe lună.

O companie angajează pe posturile de sale representative şi de group account manager.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, excelente abilităţi de vânzare, negociere, prezentare, e creativ, are iniţiativă, are experienţă în business to business într-unul sau în toate aceste domenii: hardware, software, sau într-un domeniu conex.
Candidaţii selectaţi pentru aceste posturi vor primi telefoane şi laptop-uri de serviciu şi comisioane de performanţă de 1.000 euro – 2.500 euro lunar.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează operatori asistenţă asigurări.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, minimum un an experienţă într-un post similar, cunoştinţe avansate de franceză, ştie să opereze în MS Office. Trebuie să ai foarte bune abilităţi de comunicare, să fii ordonat, organizat, eficient în rezolvarea problemelor, să ai mare putere de concentrare, şi să fii rezistent la stres ca să fii eligibil pentru acest post.

Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii lunare de 2.000 lei, cu bonuri de masă, bonus de performanţă şi abonament medical.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de recrutare caută laboranţi chimişti pe care-i ofertează cu salarii nete lunare de 2.000 lei. Veniturile lunare ale celor selectaţi pentru acest post pot ajunge însă la 2.400 lei, cu bonusurile oferite de angajator.
Angajatorul asigură transport, bonuri de masă şi masa de prânz candidaţilor selectaţi pe aceste posturi. Orele suplimentare sunt plătite cu 200% peste tariful orar normal, iar orele de noapte şi de weekend – cu 50% peste tariful orar normal.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă specializată în exchange angajează trei operatori casă de amanet şi schimb valutar.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are foarte bune abilităţi de comunicare, e atent la detalii, ştie să lucreze la PC. Nu se cere experienţă pentru acest post, spun angajatorii în anunţul de recrutare.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete care pornesc de la 2.300 lei.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de reprezentant clienţi.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de engleză, are spirit de echipă, atitudine pozitivă, personalitate dinamică. Nu se cere experienţă pentru acest post.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii care pornesc de la 1.800 lei, la care se adaugă bonusuri lunare de performanţă.

Mai multe informaţii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează cinci oameni pe postul de blogger/content manager. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de engleză, are spirit de echipă, ştie să lucreze cu Excel/Google spreadsheets. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 1.500 lei pentru program de lucru part-time.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă specializată în instalarea sistemelor de climatizare angajează pe postul de frigotehnist. Te califici pentru acest post dacă eşti serios, muncitor, ai cel puţin un an experienţă în domeniul climatizării. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 400 de euro – 500 euro, în funcţie de experienţă, la care se adaugă bonusuri, li se asigură masa şi li se oferă maşină de serviciu.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi la acest link.

O firmă caută reprezentant vânzări pentru restaurant, cu cel puţin cinci ani experienţă în domeniu. Candidatul potrivit pentru acest post e sociabil, amabil, serios, implicat în munca sa, are cunoştinţe cel puţin medii de engleză. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de 2.000 lei lunar.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.