Angela Merkel va organiza o reuniune privind siguranta nationala

Merkel

Guvernul Angela Merkel va organiza azi o reuniune a Consiliului pentru Securitatea Nationala, dupa atentatul de la Munchen, soldat cu cel putin noua morti.

Peter Altmaier, un consilier al Angelei Merkel, a anuntat ca gandurile cancelarului german sunt alaturi de victimele atacului.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Autorul atacului de la Munchen, in sudul Germaniei, care a facut noua morti este un germano-iranian de 18 ani ale carui motivatii sunt in acest stadiu „complet necunoscute”, a afirmat sambata seful politie locale, scrie AFP.

„Autorul este un germano-iranian de 18 ani, din Munchen”, care nu era cunoscut de serviciile de politie si traia „de multa vreme” in capitala Bavariei, cu dubla cetatenie germana si iraniana, a declarat Hubertus Andrae in cursul unei conferinte de presa.

„Motivatiile raman deocamdata complet necunoscute”, a adaugat el. Comandantul politiei a mentionat ca atacatorul a strigat ceva inainte de a trece la actiune, insa a subliniat ca pana in prezent nu s-a stabilit cu exactitate despre ce este vorba.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!