ANGELA SIMILEA, la sapă de lemn: câţi bani câştigă MAREA DOAMNĂ a muzicii româneşti

Angela1

Angela Similea castiga 1.500 de euro pe luna din muzica pe vremea cand era sotia politicianului Victor Surdu, scrie Wowbiz.

Angela Similea a fost maritata cu Victor Surdu, dar casnicia s-a incheiat brusc, odata cu moartea politicanului, in februarie 2011, la 63 de ani, din cauza unui cancer la pancreas. Dupa acel moment, Similea a avut probleme financiare majore, mai multe banci cerand executarea silita, pentru mai multe datorii stranse de firmele lui Surdu.

CITESTE SI: Profeție teribilă: Pământul se va ZGUDUI timp de 8 ORE. CÂND va avea loc CUTREMURUL DEVASTATOR

Nici situatia materiala a Angelei nu era una excelenta, daca este sa luam ca reper declaratiile de avere ale lui Victor Surdu, depuse intre 2008 si 2010, in calitate de deputat, in care sunt trecute si veniturile sotiei. Astfel, in ultima lui declaratie, din noiembrie 2010, Surdu trece in dreptul castigurilor Angelei Similea suma de 80.000 de lei (concerte, publicitate), ceea ce inseamna un venit lunar de 6.666 de lei, adica aproximativ 1.500 de euro.

In  martie 2010, intr-o alta declaratie, Similea este trecuta cu venituri din calitatea ei de administrator al unei din firmele lui Surdu, cu un salariu anual de 18.000 de lei. In iunie 2009, Similea figura pe acelasi post, cu un venit de 17.809 lei, adica un salariu de 1.484 de lei pe luna!

CITESTE SI: CORINA CHIRIAC trece prin clipe grele: „Durerea amorţeşte în timp persoana lovită”