Antonia ne-a arătat şi sânii, şi burtica de gravidă! S-a dezbrăcat TOTAL în parc!

Antonia art

Antonia trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea, rodul iubirii lor este Dominic, băieţelul lor, dar şi bebeluşul care urmează să vină. Atât cântăreaţa, cât şi iubitul ei sunt nerăbdători să-l ţină în braţe pe noul membru al familiei care va veni.

Antonia a anunţat pe Facebook, faptul că va deveni din nou mămică, printr-un mod inedit. Cel care a ajutat-o pe Antonia să facă marele anunţ că este însărcinată a fost chiar Dominic, băieţelul său şi a lui Alex Velea. Mai exact, Antonia a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care Dominic apare îmbrăcat cu o bluză pe care scrie „Baby brother, soon“ (n.r.; „Frăţiorul va veni în curând“).

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat-o pe Antonia, în momentul când se plimba prin parc cu fiul său, de un an şi jumătate. Vedeta este foarte grijulie cu Dominic, îl alintă şi îl pupă, micuţul este dornic să alerge, Antonia fiind în spatele lui, iar când simte că nu îi mai poate ţine urma, cântăreaţa îl ia în braţe.

Artista nu a luat foarte mult în greutate, şi deşi poartă un tricou destul de lejer, se poate observa că burtica creşte încet, încet.Dar asta nu e tot, cu un decolteu sexy, graviduţa Antonia ne-a arătat, fără să vrea, sânii, în toată splendoarea lor, în momentul când se apleca să îl ţină pe micuţ să nu cadă. Cântăreaţa se poate mândri nu doar cu frmuseţea sa, ci şi cu un corp armonios, lucrat intens în sala de sport.

Alex Velea este şi el în culmea fericirii că va avea un al doilea copil, mai ales că a primit veste cea mare chiar de ziua lui, la fel ca în rândul trecut.

“Ne doream foarte mult să mai avem un copil, iar vestea că urmează să vină pe lume o nouă minunăţie ne-a făcut inimă să sară de bucurie. Am primit vestea exact ca acum doi ani. De ziua mea. Suntem fericiţi şi împliniţi”, a declarat Velea pentru revista Viva.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Fostul socru al cântăreţei nu fost foarte încântat că Antonia va mai avea un copil

Ciro Castellano a aflat de sarcina Antoniei şi nu i-a căzut foarte bine ceea ce a auzit. Bărbatul a spus că Maya nu a aflat încă aceste veşti, doarece trebuie să stea liniştită. Acesta este de părere că Antonia este ca o prietenă pentru Maya, nicidecum ca o mamă, deoarece nu se interesează de şcoală, ce probleme are sau dacă o doare ceva.

Am aflat de sarcina Antoniei şi îi dorim sarcină uşoară.  Maya nu a aflat aceste veşti. Copilul trebuie să stea liniştit, să se ducă la plajă. Restul, no comment. Acum o lună şi jumătate a mers la Antonia. Maya urmează să meargă la şcoală, în clasa I. Va trebuie să facem o cerere. Mi se pare că ne obligă să facem noi cerere. Procedura s-a anulat pentru că a vrut în Italia. A trecut un an. Mi se pare că îi este frică. Nu e normal ca o mamă să refuze să facă buletin copilului. Antonia a stat la hotel cu Alex şi cu Maya. Ea este un copil. Nu facem polemică cu treaba asta. A venit deja învăţată şi vedetă din America şi s-a făcut vedetă mai mare. Nu se interesează deloc, este ca o prietenă pentru Maya, nu ca o mamă, nu se interesează de şcoală, ce problemă are, dacă o doare ceva. Cine o opreşte să se ducă în Italia?„, a spus Ciro Castellano.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Mereu atentă la felul în care se afişează, Antonia nu şi-a neglijat ţinuta nici măcar când a ieşit să îşi plimbe băieţelul în parcul de lângă casă. De remarcat că solista arată incredibil de bine, în contextul în care este însărcinată în luna a patra cu cel de-al treilea copil.