ANUNŢ IMPORTANT!

Castig pariuri1

ANUNŢ IMPORTANT!

Începând cu 1 Martie 2016, FanatikSport a introdus o secţiune de pariuri la care vă puteţi abona. Astfel, FanatikSport, cel mai mare site de pariuri din România, furnizează zilnic următoarele tipuri de pariuri:

 • Bilete de siguranţă, de cotă 2
 • Meciuri live
 • Ponturi individuale
 • Ponturi progresive (cu cea mai mare rată de succes: 70 câştigate din 74)
 • Meciuri suspecte – blaturi
 • Bilete de cote mari

Blaturile si biletele de cote mari se transmit mai ales in weekend, când există o ofertă bogată de evenimente sportive.

Un singur lucru trebuie să faceţi pentru a beneficia de ele, de toată această ofertă complexă: abonaţi-vă la FanatikSport. Abonamentul este extrem de ieftin: 90 de lei pe lună, ceea ce înseamnă 3 lei pe zi, cât un bilet minim la pariuri. Iar pentru această sumă mică primeşti toată această ofertă, toate aceste pariuri, realizate de echipa noastră de 10 pariori profesionişti.

Cum te poţi abona

Există câteva modalităţi simple prin care te poţi abona:

 1. Prin paypal, adresa noastră este: colaborari@fanatiksport.ro
 2. Prin transfer bancar, de la o bancă la alta. Sau direct în contul nostru bancar, care e: RO03RNCB0094061995760002, deschis la Banca Comerciala Romana (BCR). Pentru cei din strainatate, codul SWIFT e RNCBROBU, iar codul BIC e RNCB.
 3. Prin Western Union sau Money Gram, pentru cei aflaţi în străinătate.

ATENŢIE! Nu se poate plăti abonamentul prin paysafecard!

Paşii către abonare

 1. Se achiziţionează Abonamentul (se plăteşte contravaloarea acestuia)
 2. Se transmite un mesaj normal la numărul de telefon: 0726.636.444. In cadrul mesajului se va confirma plata abonamentului şi se va introduce adresa de email unde veţi primi biletele, ponturile menţionate. Sau se pot transmite aceste date prin email, la adresa: colaborari@fanatiksport.ro
 3. Odată confirmată plata abonamentului, veţi primi zilnic mail cu biletele. Ele se transmit zilnic, în jurul orei 2.
 4. Orice alte detalii le puteti afla la numarul afisat sau la emailul mentionat (vezi aici si alte detalii despre ABONAMENT)

STATISTICĂ

Ca un argument decisiv pentru a te abona, ultimele trei luni au fost fantastice, s-au castigat peste 20.000 de lei: peste 12 mii în februarie, peste 3400 în martie si peste 4500 lei in aprilie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele trei luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

ABONARE

FanatikSport a decis să ia această măsură pentru a răsplăti efortul depus de pariorii săi, care vă aduc ponturi şi pariuri bune de ani buni de zile. Astfel, trebuie înţeleasă şi apreciată munca depusă de Florin, Ionuţ, Cezar şi toţi ceilalţi, iar această muncă se vede clar prin rezultatele excelente obţinute în ultimul timp şi pe parcursul întregii perioade de când FanatikSport este liderul siteurilor de pariuri din România.

Foarte important! Acest abonament nu reprezintă o garanţie a câştigului, FanatikSport nu vinde pariuri, nu vinde meciuri trucate sau alte forme de partide ciudate. Abonamentul reprezintă accesul la un set de informaţii, iar aceste informaţii, care sunt estimări proprii ale echipei FanatikSport, alegeri personale.

De aceea, este important să citiţi cu mare atenţie Termenii şi Condiţiile siteului FanatikSport. (click AICI)

Important! NU pariaţi sume mari, pariurile trebuie să reprezinte un sport, un hobby si nu o manie. Strategia noastră de pariat este următoarea: avem un capital pe care-l împărţim în părţi egale, pariem aceeaşi sumă în fiecare zi, iar la final de lună TRAGEM LINIE!

Comentarii pe FanatikSport.ro

 1. costins@outlook.com'Cezar Petrescu Autor articol

  Sunt scrise datele mai sus, poti sa o faci prin skrill, sau direct in contul celui care se va ocupa de partea financiara. Sunt toate datele mai sus.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0


 2. bucursandu@yahoo.com'Bucur alexandru

  Cezar lasati-o fratilor. Prin skriill …… . Sunt atatea metode de a plati. Puneti si alte variante de a plati. Prin sms este cel mai comod. Puneti un cont bancar. Eu sus gasesc o singura metoda de a plati. Eu umblu numai cu cash. Zimi cum fac !!!

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


 3. adi_ilie45@yahoo.com'adi

  Cezar ,se vor mai putea face comentarii la sectiunea BZ? ca sa stiu ce am de facut…

  Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0


 4. costins@outlook.com'Cezar Petrescu Autor articol

  Alex, e trecut contul bancar. Ai dreptate, e mai lejer asa. E mai ok acum?

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


 5. adi_ilie45@yahoo.com'adi

  cezar ,se pare ca bagi in seama doar pe cei care baga bani …va doresc sa falimentati casele de pariuri :).

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.