Anunţul făcut de Cătălin Măruţă în urmă cu puţin timp

Maruta

Cătălin Măruţă, mândru foc de soţia lui, Andra, a ţinut să împărtăşească prietenilor virtuali, cât de mult îşi iubeşte soţia, o admiră şi se poate mândri cu o persoană talentată.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Prezentatorul TV a fost alături de soţia lui la Premiile Muzicale Radio România. Artista a plecat acasă cu trei trofee pentru cea mai bună voce feminină, pentru cel mai bun video- ‘’Avioane de hârtie’’, dar şi pentru cea mai bună piesă pop- ’’Niciodată să nu spui niciodată’’.

Cătălin a postat un mesaj pe site-ul său de socializare, unde se destăinuie prietenilor virtuali cât de mândru şi norocos este pentru că are o soţie talentată şi capabilă de iubire infinită.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

‘’Mă simt cel mai mândru soţ şi cel mai norocos bărbat din lume! Andra a primit trei trofee la Premiile Muzicale Radio România: pentru Cea Mai Bună Voce Feminină, pentru Cel Mai Bun Video şi Cea Mai Bună Piesă Pop. Sunt mândru că e atât de talentată şi norocos pentru că numai un om capabil de iubire infinită poate dărui lumii lucruri atât de frumoase.’’, a scris Măruţă pe contul său de facebook.

Artista l-a avut alături de ea, în public, pe cel mai mare susţinător, fiul ei David, de la care o frumoasă  declaraţie de dragoste.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT