Aprilie, altă lună excelentă pentru FanatikSport. Februarie, Martie şi Aprilie = peste 20.000 de lei câştigaţi din pariuri

Fotbal55

 

O nouă lună excelentă pentru cei care au pariat ponturile FanatikSport. Iar cea mai bună performanţă a venit de la pariurile progresive, care au intrat toate: 100%. Din 14 linii, toate au fost la câştigătoare, cele mai mult la pasul 1 sau 2. Iar pe ansamblu, s-au făcut peste 10 milioane de lei doar din aceste pariuri.

Mai mult, şi celelalte secţiuni, biletele zilei, live-uri, blaturi şi bilete de cote mari au adus bani frumoşi.

Pe ansamblu, cine a pariat după strategia noastră a făcut, cumulat, peste 4.500 de lei, fără a pune la socoteală biletele de cote mari, realizate direct de către noi sau realizate de abonaţi, dar din meciurile trimise de noi.

Bilete de cote mari

În luna aprilie, abonaţii FanatikSport s-au bucurat de mai multe bilete de cote mari, intrate şi cu câştiguri bune de tot. Reamintim, doar trei dintre acestea: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).

Practic, cu cei 4500 de lei câştigaţi în aprilie, ultimele trei luni aduc un câştig extrem de frumos, de peste 20.000 de lei. Iată situaţia din februarie şi martie, cu toate biletele, codurile: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

Mai mult, în lunile trecute, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

CUM SĂ CÂŞTIGI LA PARIURI – CUM POŢI BENEFICA DE BILETELE FANATIKSPORT

Oricine poate beneficia acum de toate tipurile de bilete realizate de FanatikSport. Iar oferta noastră este extrem de complexă: realizăm bilete de cotă 2-3, oferim ponturi progresive, blaturi, live-uri şi bilete de cote uriaşe.

Iar abonamentul este doar 65 de lei pe lună, ceea ce înseamnă 2 lei pe zi, cât un bilet minim la pariuri. VINO ACUM să te abonezi, merită la greu (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!