Ar fi trebuit să fie mireasa lui, dar… E prima declaraţie a lui MITEA după nunta ANDREEI TONCIU!

Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au avut o relaţie cu năbădăi timp de şapte ani. Chiar dacă s-au despărţit şi s-au împăcat de multe ori, cei doi s-au iubit atât de mult încât şi-au dorit să se căsătorească. Când toţi aşteptau momentul în care vor ajunge în faţa altarului, Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au decis să pună punct relaţiei definitiv.Anul trecut, Andreea Tonciu s-a îndrăgostit nebuneşte de un tânăr pe nume Daniel Niculescu, a rămas însărcinată cu el după doar câteva luni de relaţie, iar duminica trecută, cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. La nunta Andreei Tonciu au participat multe vedete din showbiz, iar petrecerea a ţinut până în zori. Bruneta îşi dedică acum timpul familiei, bucurându-se de micuţa ei pe nume Rebecca şi de bărbatul care o adoră.

tonciumitea2

INCREDIBIL! OFERTA SENZATIONALA! PARIUL BOMBA cota 3155 e GRATUIT! VEZI cum il poti PRIMI

Pe de altă parte, Nicolae Mitea şi-a refăcut viaţa alături de Irina, o tânără care îl înnebuneşte cu formele ei provocatoare. În ultima perioadă, cei doi au postat pe reţelele de socializare multe imagini în care se observă că sunt îndrăgostiţi lulea unul de celălalt.

miteaiubita

Având în vedere că fosta lui iubită s-a căsătorit religios cu Daniel în urmă cu doar câteva zile, Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, l-a contactat telefonic pe Nicolae Mitea pentru a afla părerea lui despre acest subiect.

”Nu mai am nicio treabă cu Andreea, am pus punct demult relaţiei. Asta este ultima oară când mai vorbesc despre acest subiect”, ne-a declarat, în exclusivitate, Nicolae Mitea.