Are TONCIU interzis la THERME pentru că ar fi făcut oral după un palmier?

Tonciu

Andreea Tonciu a fost mereu o fire zbuciumată, dar de când a devenit doamna Niculescu, pare să se fi liniştit, mai ales că se pregăteşte să aducă pe lume o fetiţă. Dacă povestea ei de amor cu Nicolae Mitea, copilul minune al Ajax-ului, a fost constant discutată prin presă, de data aceasta Andreea păstrează discreţia în privinţa iubirii ce o leagă de soţul ei, Daniel.

De altfel, povestea lor de dragoste s-a aprins rapid şi intens, Andreea povestind că au „proiectat-o” pe Rebecca după doar două săptămâni de relaţie. Tocmai de aceea, atunci când la redacţia CANCAN.ro a ajuns pe pont@cancan.ro un zvon despre o sexpăţanie a brunetei, cauzată taman de flacăra aprinsă a pasiunii dintre ea şi Daniel, nu părea să fie ceva de ignorat pentru o echipă curioasă ca a noastră. Doar nu degeaba suntem siteul nr. 1 din România! După această informaţie am văzut pe contul Andreei de INSTAGRAM că a fost acolo cu soţul. Totodată, la o primă verificare telefonică o sursă de la THERME ne-a confirmat că a existat o întâmplare ţinută la secret de conducerea ştrandului. Foarte dubios, merita mers mai departe.

Informaţia iniţială a pornit de la clientul unui taximetrist (al cărui frate lucra la ştrand), care din vorbă în vorbă, a povestit cum Andreea Niculescu, fostă Tonciu, a mers împreună cu Daniel la Therme Bucureşti, iar acolo bruneta s-a încins cam mult şi… i-ar fi făcut sex oral soţului ei. Totul fiind filmat de camerele de supraveghere de acolo, care filmează absolut tot. Ni s-a indicat chiar locul: în spatele unui palmier. Presupusul eveniment ar fi avut drept consecinţă primirea unei interdicţii pe o durată de 2 ani, timp în care Andreea Tonciu nu va mai putea intra la Therme. Acest gen de situaţii s-au mai întâmplat şi cam asta ar fi consecinţa. Pentru că ne dorim să verificăm informaţiile primite aşa cum trebuie, CANCAN.ro s-a dus laTherme să discute cu angajaţii centrului, pentru a afla ce s-a întâmplat, e sau nu adevărat ce am aflat…

Am fost ieri acolo, ca nişte clienţi veniţi la relaxare după o zi obositoare. Pretextul cu care am iniţiat discuţiile a fost că vrem să ne aducem copiii, dar ne e jenă că nişte prieteni au văzut scena cu Tonciu de la palmier….şi dacă aşa se întâmplă, poate să stăm în altă parte….sau în ce zonă ar fi ok pentru copii. Am vorbit cu mai mulţi angajaţi, dar cei care au acceptat să fie mai volubili (majoritatea sunt speriaţi că au contracte de confidenţialitate cu compania) ne-au declarat că a fost Andreea acolo, ceva s-a întâmplat dar nu chiar sex oral, dar că de interdicţie nu ştiu. Deci ceva a fost. Ulterior, una dintre persoanele cu care am vorbit, a revenit, vizibil agitată, şi ne-a zis că nu ştie nimic, că nu s-a întâmplat nimic, că retrage ce a spus. Părea că asta i s-a spus să zică. Dubioasă revenirea pe subiect. La fel şi ceilalţi: nu a existat un astfel de incident care să o aibă ca protagonistă pe Andreea, şi că nu se pune problema existenţei vreunei interdicţii de acces a brunetei în centru.

Contactată de CANCAN.ro, Andreea Tonciu a declarat la rândul ei că nu a existat nici un incident şi ea nu are cunoştinţă despre existenţa vreunui act care să îi interzică intrarea în Therme, lucru confirmat de altfel şi de angajaţii de acolo, spre dezamăgirea poate a celor care sperau să o surprindă pe vedetă în ipostaze fierbinţi, printre palmieri. Secretomania de la Therme, faptul că se filmează totul, are însă un motiv. Au fost mai multe scandaluri acolo, unul fiind relatat chiar de cancan.ro. La puţin timp de la deschidere, imaginea Therme a fost umbrită de un incident nefericit, atunci când cei de acolo i-au interzis accesul unui cetăţean de etnie rromă, Costel Crăciun, poreclit“Jackson”. Acesta a povestit atunci toate detaliile pentru CANCAN.ro, cel mai citit site din România, iar cei de la Therme au intrat şi atunci, ca şi acum, într-o adevărată silenzio stampa.