Asa arata femeia care l-a dat peste cap pe Mircea Badea: ”Are 6 milioane de „urmaritori”! 6 milioane!!!”

media_146497232699910000

Joi seara, realizatorul TV a iesit din sfera preocuparilor sale obisnuite si a facut o marturisire soc in cadrul emisiunii pe care o prezinta.

Realizatorul TV a vorbit despre fenomenul retelelor sociale si s-a declarat uluit de succesul pe care il au anumite persoane, desi acestea nu sunt vedete si nici staruri pop.

“Cum ma uitam eu pe Instagram, reteaua mea de socializare preferata, dupa Twitter, dau de urmatoarea fotografie. O vedeti pe doamna asta? Brittanya187 o cheama. Are parul mov si e voluptoasa. Si intru pe contul dansei. Pai, stiti cati follower-si are duduia asta? 6 milioane 200 de mii! Prietene, 6 milioane 200 de mii. Bun! Zic, dar cine e asta? E star pop? E d-asta cu videoclip? Dansa se descrie ca e mare patroneasa, ca e bogata si ca e MILF si are 2 copii. 6 milioane 200 de mii (…) Sunt multe fotografii, dar am zis sa nu le dau pe post. Si aici o vedem pe duduia Brittanya187 cu copii la piscina. Ea e genul curcanos, ca un curcan pe tocuri. Pe Instagram am si eu cateva preferate dintre duduile astea care se pozeaza …vreo 50”, a spus Mircea Badea in emisiunea sa.