Asa arata Ioana Tufaru in costum de baie! A ajuns la greutatea pe care o avea inainte sa ramana gravida! Femeia a slabit 15 kilograme!

Ioana Tufaru

Fiica Andei Calugareanu avea, in urma cu sapte ani, 213 kilograme, inainte sa intre pe mainile medicilor, si isi aminteste ca indiferent cate portii de mancare consuma, nu se satura.

Acum, la ani buni dupa interventia care i-a redat pofta de viata si puterea de a se privi in oglinda fara sa o intristeze ceea ce vede, Ioana are 90 de kilograme, un barbat care o iubeste alaturi, un copil frumos si sanatos, respecta cu strictete recomandarile medicilor in ceea ce priveste alimentatia si face exercitii fizice in fiecare zi.

Ioana Tufaru costum

In timpul sarcinii, femeia s-a ingrasat 15 kilograme, dar este fericita ca la doar sapte luni de la nastere, a ajuns din nou la greutatea anterioara perioadei de graviditate. De fericire, ca sa-si aminteasca mereu cat a slabit, protagonista noastra vrea sa inrameze pozele realizate de fotografii WOWbiz.ro, imagini care o infatiseaza in costum de baie. Sedinta foto a fost realizata la cateva luni dupa debutul relatiei Ioanei cu actualul logodnic.