Aşa arată viitoarea mămică BIANCA DRĂGUŞANU în costum de baie!

Bianca art

După ce a recunoscut că mai are doar câteva luni până când va deveni mămică pentru prima oară, sarcina nu pare să o ţină în loc pe Bianca Drăguşanu.

Asta deoarece vedeta a fost foarte activă în ultima vreme şi nici nu s-a ferit să se afişeze purtând diferite ţinute. În după-amiaza de sâmbătă, iubita lui Victor Slav a făcut încă o dată dovada că se simte bine în ipostaza de viitoare mămică, dar şi de femeie stăpână pe sine, asta fiindcă s-a fotografiat într-un jacuzzi, în care a rămas doar în costum de baie. Mai mult,Bianca Drăguşanu nu s-a ferit să îşi arate formele, ba chiar le-a scos în evidenţa, pentru că vedeta s-a fotografiat cu spatele, iar internauţii i-au putut admira atât costumul de baie, cât şi posteriorul dintr-un minuscul bikini cât se poate de colorat. Ceea ce n-au putut să vadă a fost însă burtica de gravidă, pe care vedeta pare să o ţină încă „secretă“.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

De la imaginea pe care Bianca Drăguşanu a postat-o pe reţeaua socială Instagram nu au putut lipsi nici aprecierile – fotografia a strâns aproape 4 mii de „Like“-uri – şi nici comentariile.

bianca-d-captura

„De ce îţi ascunzi burtica? E cel mai frumos şi mai unic sentiment, acela de a deveni mămică! Sarcină uşoară în continuare!“, a comentat o fană la postarea Biancăi Drăguşanu de pe Instagram.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!