Atenţie! Imagini interzise minorilor cu una din cele mai sexy-vedete de la PROTV

Bikini

Când scoate câte o vedetă, PRO TV-ul nu se încurcă. Când scoate câte o bombă sexy, deja bate spre terorism şi trebuie investigat de SRI. Mai ales când bomba e surprinsă dându-şi bikinii jos de fotoreporterii CANCAN.ro.

Gabriela Simion a fost concurentă la Master Chef. Şi chiar era foarte bună în bucătărie. Şi la făcut mâncare, dar şi bunăîncât să trezească fanteziile bărbaţilor. De altfel, ce şi-ar putea dori mai mult un bărbat decât o femeie ca ea?

Să fim serioşi! – Găteşte? Şi încă cum găteşte! – E dezinhibată? Mamă, mamă… Şi n-o spunem noi, ci imaginile pe care vi le prezentăm!

Imaginile, e drept, nu ar putea duce vreun bărbat cu gândul la micul dejun, prânz sau cină, ci la cu totul alt fel de ”mâncare”. Poate că aşa s-o fi născut şi vorba ”Îţi vine s-o mănânci din ochi!

Prezentă la o şedinţă foto în zona parcului Bordei, masterchefa Gabriela nu s-a mulţumit să schimbe doar rochiile, ci a renunţat inclusiv la bikini, pe bancheta din spate a unei maşini, pe la ora două – două şi ceva, declanşând ooo… extorsiune a burlanelor degajamentelor băieţilor noştri într-ooo… apă…. care n-au mai putut să doarmă noaptea cu nevestele în pat!