Au petrecut după divorț ca o familie fericită! Răzvan Simion, o zi întreagă alături de fosta nevastă!

Razvan Simion

Nu s-a făcut o lună de când s-au separat și în acte, dar asta nu-i împiedică să păstreze o relație apropiată, atâta timp cât există chemare din ambele părți. Ieri, și Diana, și Răzvan s-au bucurat din plin de ore întregi petrecute ca pe vremuri.

Ca de orice sărbătoare, Lidia Buble a fost prinsă cu o cântare, undeva, în țară. În aceste condiții și, probabil și în altele, iubitul ei, Răzvan Simion a ales să petreacă 1 Iunie cu cei doi copii ai săi. Surpriza este însă alta: găștii s-a alăturat și Diana, fosta lui soție, din dorința lui și a ei de a le oferi celor mici cadrul familial cu care sunt obișnuiți. Astfel, după ce au fost în culisele emisiunii tatălui lor, Ianca și Tudor au ajuns împreună cu acesta și cu mami, într-un parc de aventură de lângă București.

Cum era de așteptat, cei patru au devenit atracția principală și, potrivit martorilor, au oferit un tablou de familie perfectă. N-ai fi zis că Diana și Răzvan tocmai ce au divorțat, el alegând viața alături de o femeie mai tânără, iar copiii au fost atât de fericiți în aceste condiții încât starea lor a devenit molipsitoare. Îmbrăcați sport, lejer, Răzvan și Diana i-au monitorizat atent, grijulii, și chiar au participat la activități alături de ei. Nimic nu trăda vreo umbră de tristețe sau de neajuns și, dacă nu le-ar fi știut povestea din presă, cei cu care s-au intersectat, n-ar fi putut bănui nimic.