Au venit ZILELE în care se fac bani la greu la PARIURI: avem bilete de cote 37, 136, 185, 1200, 2335 si 2860

Meci Bilbao

Incepe cel mai tare weekend la pariuri, iar FanatikSport s-a pregatit pe masura. Avem cateva bilete explozive, de cote mari, si care au sanse mari sa intre. De ce? Pentru ca e ultima etapa in multe campionate, iar multe echipe trebuie sa castige campionatul sau sa se salveze de la retrogradare. De asemenea, altele trag sa castige un loc pentru cupele europene.

Astfel, FanatikSport a pregatit mai multe bilete si va pregati si altele, toate de cote mari. E timpul sa mai bifam un bilet glorios. Si am am realizat deja mai multe bilete fabuloase, iar biletele finalizate deocamdata sunt de cote 37, 136, 185, 1200, 2335 si 2860. Ele au fost trimise deja  sambata, iar primul meci are loc sambata dupa-amiaza.

Bilete geniale

Totuşi, aceste bilete sunt accesibile doar ABONAŢILOR. Şi de ce nu te-ai abona? Abonamentul e foarte ieftin, cu doar 65 de lei pe lună beneficiezi de toate tipurile de pariuri realizate de FanatikSport, nu doar de cele de cote mari, ci şi de bilete de siguranţă, blaturi, live-uri, ponturi progresive (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)! 

Ca un argument decisiv, ultimele trei luni au fost fantastice, s-au castigat peste 20.000 de lei: peste 12 mii în februarie, peste 3400 în martie si peste 4500 lei in aprilie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele trei luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).

ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ BENEFICIEZI DE ACESTE BILETE FABULOASE DE COTE MARI!