Avea o Dacia veche de 40 de ani şi a transformat-o într-un bolid de lux care atinge 210 km la oră

Dacia1

O Dacie veche de 40 de ani a reușit să eclipseze pe toată lumea cu performanțele sale incomparabile. Atinge o viteză de peste 200 de kilometri la oră.

Un tânăr din Ploieștio pasionat de mașini, dar în special de Dacia, a echipat un model de Dacia vechi de 40 de ani cu elemente care o transformă într-o bijuterie pe 4 roți.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică

Ciprian Mihai Pop, un tânăr în vârstă de 27 de ani a investit 14.000 de euro în Dacia lui 1300, fabricată în 1977, pe care a cumpărat-o cu doar 1.400 de lei. Mașina ar fi ajuns, cel mai probabil, la fier vechi dacă tânărul nu și-ar fi pus amprenta asupra ei.

Acum, Cipirian ia ochii curioșilor la toate târgurile de profil din România.

CITESTE SI: Simona Gherghe dă CĂRŢILE pe FAŢĂ în privinţa relaţiei cu MĂRUŢĂ. RECUNOAŞTE TOT

„Am băgat cam 14.000 de euro în ea până acum. Ani de zile, salariul meu a intrat în această Dacie. Am schimbat tot la ea: din vechea maşină au rămas doar pedalele de frână şi ambreiaj. Are motor de Renault 5 de 1.400 cmc, din care vreau să scot peste 160 de cai putere. Are scaune sport, geamuri electrice şi bord electronic. Şi urmează multe alte îmbunătăţiri”, spune Ciprian Pop.

CITESTE SI: INCREDIBIL! Ce a putut să găsească o femeie din Bucureşti în mezelurile cumpărate de soţul ei

Dacia are interiorul modificat, dar mai ales motorul. Ciprian a reușit s-o transforme dintr-un hârb într-un bolid cu 160 de cai putere. Mașina se mândrește cu un motor de Renault 5 cu 1.400 cmc.

Maşina a fost expusă la Salonul Auto Moto, care s-a desfăşurat în piaţa Constituţiei.

CITESTE SI: NICOLETA LUCIU, sechestrată în propria căsnicie: ce interdicţie a primit de la soţul ei