Avem 2 bilete BOMBĂ de cote mari: cotă 644 şi cotă 1170. Primul e GRATUIT, joacă-l acum

Fotbal

FanatikSport vine cu o ofertă superbă: am pregătit două bilete de cote mari, unul de cotă 644 şi al doilea de cotă 1170. Primul meci începe zilele următoare, aşa că ai timp berechet să le pariezi.

Mai mult, primul este total gratuit, este realizat la Fortuna şi-l primeşte oricine îşi face cont la Fortuna.

PRIMUL BILET: cota 644

Acest bilet este gratuit, dar are niste cerinte, care vin tot in avantajul vostru: tot ce trebuie sa faceti e sa va inregistrati la agentia de pariuri Fortuna. Este extrem de simplu, nu te costă nimic şi ai numai de câştigat.

Iată ce trebuie să faci, pas cu pas (CITESTI TOTI PASII):

  1. Te înregistrezi la agenţia online Fortuna şi faci o depunere. Neapărat, înregistrarea trebuie să aibă loc apăsând pe următorul link:

http://serve.efortuna.ro/promoRedirect?key=ej0xMzU2NDEwNSZsPTAmcD00NTIy

  1. După ce apeşi pe link, se deschide pagina Fortuna cu finala Europa League. Sus in dreapta scrie, cu galben: Înregistraţi-vă acum. Vă înregistraţi, faceţi o depunere ca să aveţi cu ce paria.
  2. Trimiteţi un email la colaborari@fanatiksport.ro in care precizati idul cu care v-ati inregistrat.
  3. Primiti ponturi GENIALE la acest meci pe adresa de email. Avem 2 ponturi de cota 7 si 11.

AL DOILEA BILET: cota 1170

Dar trebuie spus: aceste bilete sunt accesibile doar ABONAŢILOR. Şi de ce nu te-ai abona? Abonamentul e foarte ieftin, cu doar 65 de lei pe lună beneficiezi de toate tipurile de pariuri realizate de FanatikSport, nu doar de cele de cote mari, ci şi de bilete de siguranţă, blaturi, live-uri, ponturi progresive (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)! 

Ca un argument decisiv, ultimele trei luni au fost fantastice, s-au castigat peste 20.000 de lei: peste 12 mii în februarie, peste 3400 în martie si peste 4500 lei in aprilie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele trei luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).