AVERTIZAREA TERIFIANTĂ a NASA. Acest Crăciun ar putea fi ultimul pentru omenire

NASA, asteroid

Oamenii de știință de la NASA au raportat că aproape de Pământ se află un asteroid uriaș într-o coliziune cu suprafața planetei, care poate provoca cutremure puternice și erupții vulcanice, cu consecințe imprevizibile.

Ei sugerează că asteroidul 163899, cunoscut deasemenea ca 2003 SD220, ar putea lovi Pământul de Crăciun (25 decembrie). Astronomii din Puerto Rico au monitorizat mișcarea corpului ceresc.

CITESTE SI: ANTONIA are un mare secret faţă de Alex Velea. Antonia ar putea muri, dar Velea vrea neapărat

Versiunea oficială a fost făcută publică la începutul lunii decembrie și se pare că un obiect foarte mare va ajunge mai aproape de Pământ, pe data de 23 decembrie, potrivit inquisitr.com, citat de Realitatea.net.

Asteroidul are un diametru de doi kilometri, este format din rocă solidă și este în lista de 17 corpuri cerești cele mai periculoase, care pot doborî Pământul, De asemenea, estimările specialiștilor NASA indică faptul că asteroidul va trece cu aproximativ 10 milioane de kilometri de planeta noastră, aceasta fiind sub amenințarea cutremurelor.

CITESTE SI: Cum să faci salata BOEUF la masa de CRĂCIUN. Greşeala pe care o fac 90% din gospodine

Comentarii pe FanatikSport.ro

 1. eugen_mocanuro@yahoo.com'Eugen

  Citez :Asteroidul are un diametru de doi kilometri, este format din rocă solidă și este în lista de 17 corpuri cerești cele mai periculoase, care pot doborî Pământul, De asemenea, estimările specialiștilor NASA indică faptul că asteroidul va trece cu aproximativ 10 milioane de kilometri de planeta noastră, aceasta fiind sub amenințarea cutremurelor.
  Comentariul meu – meseria de jurnalist implica cel putin cunoasterea gramaticii limbii materne, nu mai vorbesc de verificarea sursei. Dar daca ciobani ca Becali au ajuns multimilionari in euro, de ce nu ar ajunge ciobanii si jurnalisti? Si as putea continua…. saraca Tara Romaneasca…incetati cu prostiile si publicati lucruri utile, vanatori de like-uri si visit rating.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0


 2. roger@google.com'Roger Sibingo Euterra

  Stirea veche este preluata de Romania tv.

  La aceasta televiziune toate stirile sunt;; soc, bomba, alarmant, senzational, dar in realitate sunt fleacuri care nu trebuie luate in seama.

  Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0


 3. qeuhdkg@yahoo.com'hitler

  NU MAI FURATI PAINEA LUI DAN DIACONESCU DIRECT…ASTEA SUNT STIRILE LUI ….DE CE FURATI MAH? ….

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.