Se implinesc 10 ani de la moartea Laurei Stoica! Mama artistei face o marturisire emotionanta

Laura Stoica

Pe 9 martie, 2006, Laura Stoica si-a pierdut viata intr-un accident de masina, in comuna Sinesti, judetul Ialomita. Cantareata era insarcinata, iar in masina se afla si iubitul ei, care a decedat si el in urma impactului, scrie Click.

CITESTE SI: Gestul făcut de fiica lui SALAM chiar în ziua de 8 Martie! Betty s-a dus la mormântul mamei sale. Ce A URMAT te va CUTREMURA

Mama artistei a fost sambata la mormant si a chemat preotul sa faca o slujba, apoi a organizat o pomana. Familia si apropiatii au mers la un restaurant si au petrecut pe muzica regretatei artiste.

„Sâmbătă am fost cu familia și câțiva prieteni la mormânt. A fost o vreme splendidă, iar soarele putrnic de sâmbătă, l-am luat ca pe un semn. Cu o zi înainte a plouat și a fost numai bine  pentru că pământul a fost bun să plantăm florilde din ghivece. I-am pus multe flori. Primole, brândușe, lalele, crini și zambilele care erau deja crescute pe mormânt- florile ei preferate, de fapt. Am chemat un preot, a făcut slujbă, apoi ne-am strâns cu toții la un restaurant și am petrecut așa cum ar fi făcut și ea, pe stilul ei, muzica ei. Am simțit-o pe Laura printre noi, era acolo„, a declarat mama Laurei Stoica pentru Click!.

CITESTE SI: Şi-a transformat balconul într-un alt apartament! POZELE fac înconjurul internetului