Bianca Drăguşanu a defilat cu burtica de gravidă prin oraş. Viitoarea mămică nu-şi mai ascunde sarcina

Bianca art

Bianca Drăguşanu a renunţat la ideea de a-şi mai ascunde burtica de gravidă, dar nu şi la hainele mulate cu ajutorul cărora acum îşi pune în evidenţă pântecele.

Viitoarea mămică pare mai fericită ca niciodată şi vorbeşte non stop despre copilul său.„Bebe pe drum”, a scris Bianca Drăguşanu în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe un site de socializare.

Ea şi Victor Slav, părinţi de fetiţă

Visul celor doi viitori părinţi a căpătat contur şi conform informaţiilor noastre, Victor şi Bianca vor avea o fetiţă. ”Medicii au confirmat că va fi fetiță, iar acum Bianca și Victor fac listă cu nume pentru când se va naște micuța”, ne-a spus o amică apropiată a cuplului.

Relaţie de iubire cu năbădăi

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni şi nu mult le-a luat până când cei doi au fost împreună. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să-şi pună pirostriile. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Între cei doi s-a produs o răceală, iar atunci, debusolată, roşcata s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris.

Victor şi Bianca au divorţat după acest episod, însă dragostea dintre ei nu s-a stins. Aşadar, după dese despărţri şi împăcări, în cele din urmă, tot împreună au rămas. În prezent, se pregătesc să devină părinţi.