BIANCA DRĂGUŞANU, dezvăluiri despre viitorul copil: „Simt că va fi…”

bianca-dragusanu111

Vestea că Bianca Drăgușanu se pregătește din plin să devină mamă pare să se contureze din ce în ce mai mult, frumoasa roșcată și Victor Slav dorindu-și, amândoi, din tot sufletul lor să își completeze familia cu un bebeluș simpatic.

CITESTE SI: DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: S-a aflat motivul real al despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav

Zvonurile despre o posibilă sarcină a Biancăi se tot înmulțesc, iar vedeta, chiar dacă nu confirmă nimic încă în această direcție, nu neagă. Ba chiar, am spune noi, dimpoterivă. Pentru că, zilele trecute, frumoasa roșcată i-a mărturisit, în șoaptă, unei amice extrem de apropiate, că are presimțiri bune în această direcție.”Eu cred că va fi băiat, intuiția îmi spune asta. Sora mea are doi băieți și cred că băiat va fi și al meu. Acum aștept doar să se facă voia Domnului”, ar fi declarat Bianca sursei citate.

CITESTE SI: CUM SE FAC BANII la PARIURI! Un ROMÂN a câştigat 66.000 de euro într-o singură zi

Să fie, să nu fie bebe?

Moderatorul emisiunii „Star matinal”, de la Antena Stars, dar şi prietenul Biancăi, a postat-o pe pagina unui site de socializare o imagine făcută în urmă cu câteva luni, în care apare alături de Bianca, cea care împinge fericită un cărucior. Răzvan Botezatu pare foarte sigur de faptul că Bianca  Drăguşanu o să fie mămică, iar declaraţia lui întăreşte ultimele zvonuri. „Să fie, să nu fie bebe? Eu zic că o să fie „, a scris Răzvan.

CITESTE SI: Participă la cel mai tare CONCURS! Câştigi TABLETE de ultimă generaţie

De altfel, de curând, Victor Slav a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care este surprinsă o mână de bărbat, care ţine între degete un picior de bebeluş. Bianca Drăguşanu i-a comentat fostului ei soţ, punând trei emoticoane: unul reprezintă o familie formată din trei membri, o inimioară şi simbolul ce înseamnă că se simte binecuvântată.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI