BIANCA DRĂGUŞANU plăteşte 3.000 de euro pe zi ca să-l ţină departe pe Cristea

bianca-dragusanu111

Ca și anul trecut, Bianca Drăgușanu și fostul ei iubit, Adi Cristea, vor fi expozanți la târgul de nunți: ea cu rochii de mireasă, el cu costume de ginerică. Dacă atunci au nimerit standuri vecine, anul acesta, Bianca a avut grijă ca un astfel de accident să nu se mai întâmple, scrie Libertatea.

CITESTE SI: A fost inventată METODA ŞTIINŢIFICĂ prin care câştigi MEREU la pariuri

De când nu mai este pe micul ecran și chiar refuză cu obstinație să mai accepte proiecte sezoniere, Bianca Drăgușanu și-a investit toată energia în atelierul ei de croitorie. Și-a luat un spațiu mai mare, mai elegant și mai bine poziționat și s-a pus pe treabă.

De la rochii de ocazie a trecut la rochii de mirese și tot așa. În aceste condiții nu avea cum să rateze târgul de nunți nici anul acesta și, mai mult, și-a închiriat un stand mai mare care, potrivit surselor noastre, o va costa 3.000 de euro pe zi, iar în total sunt trei zile de expoziție.

CITESTE SI: Profeție teribilă: Pământul se va ZGUDUI timp de 8 ORE. CÂND va avea loc CUTREMURUL DEVASTATOR

Înainte de a semna contractul, roșcata a avut o negociere dură cu organizatorii care, în 2015, i-au făcut o surpriză de toată frumusețea și au așezat-o fix lângă standul lui Cristea. O strategie de marketing excelentă, numai bună pentru a atrage atenția presei asupra evenimentului, însă pe care Bianca a avut grijă să o interzică din timp.

L-a exilat la polul opus

Astfel, ne-au dezvăluit surse din rândul organizatorilor, Drăgușanca a cerut în mod explicit să se afle la polul opus al incintei față de fotbalistul cu care a avut o poveste de amor controversată.

CITESTE SI: SOŢIA lui Răzvan Simion dă CĂRŢILE pe FAŢĂ: „Era leşinată după….lui”

Pe de o parte, cei doi nu au rămas în relații tocmai cordiale după ultima despărțire, iar pe de alta, o eventuală intersectare a drumurilor celor lor nu ar fi cu siguranță pe placul titulatului Victor Slav, așa că solicitarea ei pare pe deplin justificată.

Chiar dacă nu e tocmai benefică pentru afacere, organizatorii i-au îndeplinit dorința. Până la urmă este vorba despre 9.000 de euro.

Astfel, în celălalt capăt al sălii de expoziție, Adi Cristea va reprezenta firma de costume a cărei imagine este într-un stand mai mic și mai ieftin. În cazul lui, chiria s-ar ridica la aproximativ 1.500 de euro pe zi.

CITESTE SI: CORINA CHIRIAC trece prin clipe grele: „Durerea amorţeşte în timp persoana lovită”