Bianca Drăguşanu, pregătită pentru o nouă sarcină: „Aş mai face încă doi copii”

bianca-dragusanu-si-victor-slav-au-aflat-sexul-copilului-e-100-sigur-384083

Bianca Drăguşanu este mămică de puţin timp, dar asta nu o împiedică să gândească în viitor. Vedeta mărturiseşte că experienţa cu Sofia a schimbat-o foarte mult şi se simte pregătită şi pentru o viitoare sarcină.

Dacă toată lumea s-ar fi aşteptat ca Bianca Drăguşanu să se oprească după primul copil, aceasta a uimit astăzi pe toată lumea când a anunţat că speră ca anul viitor să devină din nou mamă.

„Aş mai face încă doi copii dacă m-ai întreba acum pentru că este un sentiment foare frumos. Mi-aş dori ca anul viitor pe vremea asta să mai am doi băieţi, pentru că fată am acum şi vreau să am o grădiniţă de copii. Acum am dat de gusul acesta, cum e să fii mamă , mă pricep foarte bine „, a spus Bianca Drăguşanu într-o emisiune tv.

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum o lună şi jumătate când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu.