BIANCA DRĂGUŞANU se întoarce în televiziune: fanii sunt entuziasmaţi

bianca-dragusanu111

Bianca Drăgușanu a petrecut o vacanță de vis alături de fostul ei soț, Victor Slav, la New York (SUA) și Cancun, (Mexic), iar acum se pregătește de o revenire pe micul ecran, după o pauză destul de lungă în care nu a mai fost în centrul atenției, scrie Libertatea.

CITESTE SI: DESPĂRŢIRE-ŞOC! Cel mai îndrăgit actor din LAS FIERBINŢI divorţează

Vedeta s-a întors din vacanța în care s-a relaxat la maximum alături de Victor și a dezvăluit că este pregătită de reapară la TV. ”Porumbelul” i-a scăpat într-un dialog cu o admiratoare care i-a scris pe o rețea de socializare.

CITESTE SI: DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: S-a aflat motivul real al despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav

”Eu nu înțeleg de ce nu mai apari Bianca? Dar nu în sens negativ… Într-unul pozitiv… Vrem sa știm ce faci… Care sunt planurile tale? Chiar ne este dor de tine! Te urmărim oricum pe Facebook… Dar parca vrem sa te și auzim.. Sa știm de tine… Publicul te iubește… Nu asculta oamenii rai… Hai pe ecrane fata! Acolo este locul tău!”, a scris amica Biancăi. Vedeta nu s-a putut abține să nu răspundă și a dezvăluit că acesta este și planul ei, în viitorul apropiat: ”Urmează:)”.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI

Nu ar fi exclus ca perioada de în care Bianca ”a fugit” de pe micul ecran să aibă legătură cu noua etapă din viața ei, în care s-a împăcat cu fostul soț. Cei doi au dorit, probabil, să aibă mai multă intimitate și să facă public doar ceea ce au dorit ei, pe rețelele de socializare.

CITESTE SI: CĂTĂLIN MĂRUŢĂ este distrus! A fost găsit fără VIAŢĂ pe stradă!

Bianca și Victor Slav s-au cuplat prima dată în 2012, în 2013 s-au căsătorit, în 2014 au divorţat, iar 2015 i-a prins din nou împreună, cu planuri serioase. “Victor mă susţine în tot ce fac şi e foarte încâtat de rochiile mele. Viaţa mea sentimentală este altceva. Mai există discuţii, ne mai certăm, iar ne împăcăm. Avem mai multă linişte şi mai multă pace sufletească acum. Dar nu mai vorbesc despre viaţa mea personală. Acum sunt o nouă Bianca. Îmi doresc din toată inima să am un copil, dar cu siguranţă Dumnezeu are planul făcut pentru mine”, declarat de curând Bianca.

CITESTE SI: Mădălina Manole nu s-a sinucis. ADEVĂRUL a ieşit la iveală!