BIANCA DRĂGUŞANU şi-a tatuat SPRÂNCENELE! Fanii vedetei s-au speriat când au VĂZUT IMAGINEA

Bianca

Roșcata este una dintre cele mai sexy vedete din lumea mondenă. Iubita prezentatorului de la „meteo”, reușește de fiecare dată, să atragă privirile celor din jur, potrivit Cancan.

CITESTE SI: INCREDIBIL! Ce a putut să găsească o femeie din Bucureşti în mezelurile cumpărate de soţul ei

Bianca Drăgușanu este foarte atentă la imaginea ei. Asa, că manechinul merge periodic la salonoale de înfrumusețare pentru a se îngriji. În ultima postare a sa, aceasta le spunea fanilor că a luat decizia să aibă grijă de sprâncenele sale. „Azi am zis prezent la retusul sprâncenelor! Cea mai nouă și precisă tehnologie de tatuaj permanent!” – a scris Bianca la descrierea fotografiei.

Pentru că prietenii virtuali au fost curioși să afle ce a simțit în acele momente au comentat, imediat, postarea: „Doare?”. În replică, Bianca Drăgușanu a declarat că nu este de speriat: „Nu doare!”

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică

Jocul nervilor ține de trei ani

De trei ani Bianca și Victor sunt împreună, perioadă în care s-au certat, s-au împăcat, iar s-au despărțit și iar s-au împăcat, de atâtea ori încât nu au mai reușit nici ei să țină socoteală.

Sătul probabil de aceste incertitudini, Victor Slav a jucat o perioada, spun prietenii săi, la două capete. El a fost fotografiat de mai multe ori în prezența partenerei sale de afaceri, dar de fiecare dată a negat ca între ei ar exista o relație mai mult decât profesională.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!