BIANCA DRĂGUŞANU şi VICTOR SLAV au anulat căsătoria

Bianca si Victor Slav

În urmă cu trei luni, roşca plănui să se recăsătorească cu Victor, la Deva, decizie la care a contribuit şi sarcina vedetei. Dar cei doi momentan au anulat tot ce aveau de gând în legătură cu căsătoria.

Bianca şi Victor au început să aibă o relaţie fără certuri, intrând pe un făgaş normal, mai ales că roşcata aşteaptă să aducă pe lume primul ei copil.

Încă din primele luni de sarcină, cei doi au început să plănuiască o nouă căsătorie care ar fi trebuit să aibă loc în aprilie, la Deva. Şi, când totul era gata, au amânat-o, pentru ca mai apoi să o anuleze. Această decizie a fost influenţată de preotul la care se spovedesc.

Duhovnicul pe care îl vizitează la o mănăstire din Moldova le-a spus de la bun început că, în ciuda divorţului scandalos prin care au trecut, ei au rămas cununaţi în faţa lui Dumnezeu, aşa că nu s-au mai gândit la nuntă. Şi, cum data trecută, cununia civilă nu le-a fost de bun augur, au renunţat în cele din urmă la ea. Până se va naşte fetiţa lor, peste patru luni, aceştia au timp să se răzgândeacă.