BILANŢ DE WEEKEND: biletele de cotă 8, 9 şi 36 au intrat. CÂŞTIGUL e de partea noastră!

Daniel Sturridge scored twice for Liverpool v Newcastle

Weekend extrem de agitat la pariuri, cu foarte multe surprize şi cu multe campionate în care siguranţa este pe unul din ultimele locuri. Totuşi, din toate biletele mari trimise către abonaţi, două au fost câştigătoare. Chiar dacă nu cele pe care ni le-am fi dorit, de cote cât mai mari, tot e bine că au intrat două de cote destul de bune: cotă 8 şi cotă 9.

În plus, unul din abonaţii noştri are un bilet câştigător în extraşansă la Superbet, de cotă 36, dar vom vedea cat va primi pe al, deoarece are un meci pierdut, norocul lui fiind ca a jucat in extrasansa. Pe acesta, cele mai multe ponturi au fost luate din cele trimise de noi.

Bilet cota 8

Dar iata biletul cota 8 (serie la Superbet: 9988-QYB808 ):

Cota 8

Bilet cota 9

Dar iata biletul cota 9 (serie la Superbet: 9981-QYB820):

Cota 9

Bilet cota 36

Dar iata biletul cota 36 (serie la Superbet: 9986-QYB844):

Cota 36

Pariază progresiv

În plus, pariurile progresive au intrat, avem doar unul pierdut din 18! Ceea ce ar trebui să dea de gândit la toată lumea şi să arate că reprezintă o variantă excelentă de pariat.

FanatikSport, cel mai mare site de pariuri din România, furnizează zilnic următoarele tipuri de pariuri:

 • Bilete de siguranţă, de cotă 2
 • Meciuri live
 • Ponturi progresive (cu cea mai mare rată de succes: 17 câştigate din 18)
 • Meciuri suspecte – blaturi
 • Bilete de cote mari

Un singur lucru trebuie să faceţi pentru a beneficia de ele, de toată această ofertă complexă: abonaţi-vă la FanatikSport. Abonamentul este extrem de ieftin: 65 de lei pe lună, ceea ce înseamnă 2 lei pe zi, cât un bilet minim la pariuri. Iar pentru această sumă mică primeşti toată această ofertă, toate aceste pariuri, realizate de echipa noastră de 10 pariori profesionişti.

Cum te poţi abona

Există câteva modalităţi simple prin care te poţi abona:

 1. Prin paypal, adresa noastră este: colaborari@fanatiksport.ro
 2. Prin transfer bancar, de la o bancă la alta. Sau direct în contul nostru bancar, care e: RO03RNCB0094061995760002, deschis la Banca Comerciala Romana (BCR). Pentru cei din strainatate, codul SWIFT e RNCBROBU, iar codul BIC e RNCB.
 3. Prin Western Union sau Money Gram, pentru cei aflaţi în străinătate.

ATENŢIE! Nu se poate plăti abonamentul prin paysafecard!

Paşii către abonare

 1. Se achiziţionează Abonamentul (se plăteşte contravaloarea acestuia)
 2. Se transmite un mesaj normal la numărul de telefon: 0726.636.444. In cadrul mesajului se va confirma plata abonamentului şi se va introduce adresa de email unde veţi primi biletele, ponturile menţionate. Sau se pot transmite aceste date prin email, la adresa: colaborari@fanatiksport.ro
 3. Odată confirmată plata abonamentului, veţi primi zilnic mail cu biletele. Ele se transmite zilnic, în jurul orei 2.
 4. Orice alte detalii le puteti afla la numarul afisat sau la emailul mentionat (vezi aici si alte detalii despre ABONAMENT)

STATISTICĂ

Ca un argument decisiv pentru a te abona, ultimele trei luni au fost fantastice, s-au castigat peste 20.000 de lei: peste 12 mii în februarie, peste 3400 în martie si peste 4500 lei in aprilie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele trei luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).