BILET FABULOS care loc în weekend: cotă finală 550. Ce trebuie să faci pentru a prinde BILETUL

Bilet

FanatikSport sărbătoreşte performanţele din luna iunie cu un bilet EXCEPŢIONAL. Are cotă finală 550, iar meciurile au loc în weekend! Reamintim, luna iunie a fost din nou plină de bani pentru abonaţii FanatikSport (s-au făcut peste 10.400 de lei în IUNIE – click aici pentru toate DETALIILE).

Iar toate meciurile sunt extrem de bine gândite de pariorii noştri, cu un procentaj excepţional de siguranţă!

Abonează-te la FanatikSport ca să faci BANI!

Totuşi, acest BILET este destinat doar ABONAŢILOR! Şi de ce nu te-ai abona, facem mii de lei pentru abonaţi, aşa că de ce nu vii şi tu alături de noi, de ce nu intri în comunitatea FanatikSport? Avem circa 1.000 de abonaţi care fac bani zilnic din ponturile şi biletele noastre! În plus, echipa noastră numără 10 pariori profesionişti, iar oferta noastră include toate tipurile de pariuri! In plus, biletul este foarte IEFTIN: doar 90 de lei pe lună!

Concret, FanatikSport, cel mai mare site de pariuri din România, furnizează zilnic următoarele tipuri de pariuri pentru ABONAŢI:

 • Bilete de siguranţă, de cotă 2
 • Meciuri live
 • Ponturi progresive (cu cea mai mare rată de succes: 39 câştigate din 41)
 • Meciuri suspecte – blaturi
 • Bilete de cote mari
 • Zeci de ponturi la Campionatul European
 • Pariuri speciale la Campionatul European

Cum te poţi abona

Există câteva modalităţi simple prin care te poţi abona (abonamentul este 90 de lei pe luna):

 1. Prin paypal, adresa noastră este: colaborari@fanatiksport.ro
 2. Prin transfer bancar, de la o bancă la alta. Sau direct în contul nostru bancar, care e: RO03RNCB0094061995760002, deschis la Banca Comerciala Romana (BCR). Pentru cei din strainatate, codul SWIFT e RNCBROBU, iar codul BIC e RNCB.
 3. Prin Western Union sau Money Gram, pentru cei aflaţi în străinătate.

ATENŢIE! Nu se poate plăti abonamentul prin paysafecard!

Paşii către abonare

 1. Se achiziţionează Abonamentul (se plăteşte contravaloarea acestuia)
 2. Se transmite un mesaj normal la numărul de telefon: 0726.636.444. In cadrul mesajului se va confirma plata abonamentului şi se va introduce adresa de email unde veţi primi biletele, ponturile menţionate. Sau se pot transmite aceste date prin email, la adresa: colaborari@fanatiksport.ro
 3. Odată confirmată plata abonamentului, veţi primi zilnic mail cu biletele. Ele se transmite zilnic, în jurul orei 2.
 4. Orice alte detalii le puteti afla la numarul afisat sau la emailul mentionat (vezi aici si alte detalii despre ABONAMENT)

STATISTICĂ 

Cum spuneam, vă prezentăm toate biletele câştigate în ultimele luni, în speranţa că veţi lua decizia bună şi vă veţi abona la noi! Ca un argument decisiv pentru a te abona, ultimele cinci luni au fost fantastice, după cum am arătat deja (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele trei luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi.

De exemplu, săptămâna trecută ne-a intrat blatul anunţat şi trimis la toţi abonaţii (cota finala fiind 8,5). In plus, a intrat si un bilet de cota 13,5, dar si biletul de cota 477, care a intrat in sistem (vezi aici BILETELE). În plus, aceste câştiguri vin după ce în urmă cu două săptămâni ne-au intrat bilete de cota 7,7 si 18 (vezi aici BILETELE), iar in urma cu trei saptamani, au intrat biletele de cota 8, 9 si 36 (vezi aici BILETELE). Dincolo de bilelte de cotă 2 şi de faimoasele pariuri progresive, care intră zilnic.

Cote mari

Mai mult, sa nu uitam alte bilete de cote mari care au intrat. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro acum câteva săptămâni, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).

Pe scurt, o grămadă de bilete intrate, ceea ce înseamnă ZECI DE MOTIVE ca să te abonezi la FanatikSport!