BILET la PARIURI de cotă 2.200: primul meci începe zilele următoare. PARIAZĂ-L ACUM!

Goals

Mai sunt puţine etape până la finalul multor campionate de fotbal şi acum e o pâine uriaşă de mâncat la pariuri. Acum avem unele meciuri care trebuie să intre neapărat, fiind în joc câştigarea campionatelor, plasarea pe locuri de cupe europene sau salvarea dramatică de la retrogradare.

Iar FanatikSport exploatează la maxim orice oportunitate la pariuri, astfel încât a reuşit deja să realizeze un super-bilet, care are o cotă imensă: 2.200! Şi care are mari şanse de a intra şi de a ne aduce un purcoi de bani.

Acest bilet este compus din mai multe meciuri, toate analizate la sânge, după o serie complexă de indicatori. Şi este timp suficient să-l pariezi căci primul meci începe de abia peste câteva zile.

Bilet genial

Totuşi, acest bilet este accesibil doar ABONAŢILOR. Şi de ce nu te-ai abona? Abonamentul e foarte ieftin, cu doar 65 de lei pe lună beneficiezi de toate tipurile de pariuri realizate de FanatikSport, nu doar de cele de cote mari, ci şi de bilete de siguranţă, blaturi, live-uri, ponturi progresive (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)! 

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).