Biletul zilei 18 Martie

Biletul ZileiSăptămână trecută a fost excelentă pentru FANATIKSPORT: au intrat mai toate biletele zilei postate de Florin. 

IATĂ un nou exemplu de bilet JUCAT ŞI CÂŞTIGAT:

Bilet castigat 2

Tu când ai de gând să PARIEZI cu noi?

Şi vă reamintim, unul din abonatii FANATIKSPORT a dat lovitura!!! A câştigat peste 35.000 de euro cu unul din biletele BOMBĂ postate de Florin (click AICI pentru detalii)

FELICITĂRI şi la mai multe pentru TOŢI ABONAŢII! Aşa da, aşa se câştigă la pariuri! FELICITĂRI!

ATENTIE! Avem câteva persoane care au achitat ABONAMENTUL, dar nu ne-au trimis adresa de email unde să le trimitem biletele, ponturile. 

De asemenea, avem câteva persoane care au trimis emailul gresit, ni se întorc mailurile noastre către ele.

In plus, cand ne trimiteti mesaje de confirmare, va rugam sa treceti si numele dvs., ca sa stim cine este cel care se aboneaza!

Vă rugăm, cei care nu au primit încă biletele zilnice, să ne trimită un email cu numele lor şi o adresă de email. 

FELICITĂRI CELOR CARE AU JUCAT BILETELE BOMBĂ!

Avem noroc la BILETELE DE COTE MARI. Cine a jucat BILETELE lui Florin de COTE MARI sa mearga luni la Superbet. Are de incasat BANI BUNI! Din cele 4 bombe de sambata si duminică, trei sunt câştigătoare!

Iată cotele şi câştigurile

BILET COTA 1006 JUCAT SAMBATA

COD: 998H-QY1U29 CASTIG SANSA 277.30 LEI

BILET COTA 115 JUCAT SAMBATA

COD: 999H-Y16PND CASTIG SANSA 75,09 LEI

BILET COTA 102 JUCAT DUMINICA

COD 999L-Y168M7 CASTIG 75,93 LEI

Păcat că nu au intrat la COTA MAXIMĂ, dar tot e bine şi aşa. AVEM DE LUAT BANI! Felicitări celor care le-au jucat! Si vine ZIUA când le vom prinde şi în ÎNTREGIME!

De asemenea, cine a jucat în sistem biletul de cotă 93 trimis de CEZAR, are iarăşi de încasat. Au intrat 12 din 13 meciuri. Deci, dacă aţi jucat în sistem biletul lui CEZAR, iarăşi aveţi de luat BANI! Ca un sfat, mereu e bine să jucaţi biletele de cotă mare şi în sistem. 

ATÂTA SPUNEM: SĂ FIE VERDE!

Pentru ca tot ni s-a cerut, am publicat statistica lunii februarie. In această luna am inregistrat un record absolut la pariuri. Florin a avut 27 de bilete câştigate din 29 de zile jucate. 

SUMĂ TOTALĂ CÂŞTIGATĂ:  12.763 (în jur de 3 mii de euro într-o singură LUNĂ). CLICK AICI pentru a vedea BILETELE din FEBRUARIE!

Pentru cei care doresc BILETELE ZILEI si ponturile furnizate de Florin, Ionut, Cezar, Adrian si Daniel K, vă rugăm să vă abonaţi!

Oricine poate primi BILETELE NOASTRE pe email dacă se abonează în următoarele ore la această sectiune.

REAMINTIM,  începând cu 1 Martie 2016, FanatikSport introduce o secţiune la care vă puteţi abona. În cadrul acestei secţiuni veţi găsi Biletul Zilei de pe FanatikSport, biletul postat de Florin, dar şi cel postat de Ionuţ. Pentru a avea acces la această secţiune, se percepe un abonament lunar de 65 de lei.

Acesta se plăteşte direct, in urmatorul cont: cont RO03RNCB0094061995760002,
Banca Comerciala Romana (BCR). Sau prin skrill, la adresa; colaborari@fanatiksport.ro.

Daca aveti nevoie de date suplimentare, sunati la numarul 0726.636.444 sau trimiteti un email la adresa: colaborari@fanatiksport.ro.

Cei care achiziţionează acest abonament vor primi pe email aceste bilete. Procedura se desfăşoară astfel:

  1. Se achiziţionează Abonamentul (se plăteşte contravaloarea acestuia)
  2. Se transmite un mesaj normal la numărul de telefon: 0726.636.444. In cadrul mesajului se va confirma plata abonamentului şi se va introduce adresa de email unde veţi primi biletele, ponturile menţionate. Sau un email la adresa: colaborari@fanatiksport.ro
  3. Odată confirmată plata abonamentului, veţi primi mailurile cu aceste informaţii.

FanatikSport a decis să ia această măsură pentru a răsplăti efortul depus de pariorii săi, care vă aduc ponturi şi pariuri bune de ani buni de zile. Astfel, trebuie înţeleasă şi apreciată munca depusă de Florin, Ionuţ, Cezar şi toţi ceilalţi, iar această muncă se vede clar prin rezultatele excelente obţinute în ultimul timp şi pe parcursul întregei perioade de când FanatikSport este liderul siteurilor de pariuri din România.

Foarte important! Acest abonament nu reprezintă o garanţie a câştigului, FanatikSport nu vinde pariuri, nu vinde meciuri trucate sau alte forme de partide ciudate. Abonamentul reprezintă accesul la un set de informaţii, iar aceste informaţii, după cum v-am dovedit lunar, vă pot aduce sume foarte frumoase.

Toti cei care au achizitionat ABONAMENTUL vor primi pe email Biletul Zilei, redactat de Florin, Cezar si IONUT.  

HAIDETI SA CASTIGAM BANI IMPREUNA!