BLAT între Barcelona şi Atletico Madrid în Liga Campionilor? Iată ce au pariat PARIORII ADEVĂRAŢI

barca

Unul din pariorii FanatikSport a intuit modul cum se va desfăşura partida dintre Barcelona şi Atletico Madrid. Din sursele sale, din analizele sale, meciul urma să se termine la pauza cu Atletico în avantaj, dar cu Barca triumfând la final. Şi a pariat în consecinţă!

A testat pontul cu 10 lei, iar cota era excelentă: 23! Şi a câştigat peste 2 milioane de lei!

Iată BILETUL:

12969418_1012317315527516_623721479_n

Dacă a fost blat sau nu, greu de demonstrat. Dar ceea ce e sigur e că unii pariori sunt atât de buni încât intuiesc şi ponturile mai “suspecte”.

Apare astfel o intrebare directa: de ce nu mergi pe mana pariorilor de la FanatikSport? Am avut două luni de vis, am castigat peste 16.000 de lei (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ultima perioada e excelenta, 5 bilete principale ale zilei au intrat in ultimele sapte zile. Iar in ultimele 16 zile, avem 12 succese! (Click AICI pentru a vedea fiecare BILET).

Veste bună

Vestea bună e că oricine poate face bani acum la pariuri. Există o singură condiţie: să intraţi în comunitatea FanatikSport, să vă abonaţi la biletele noastre. Da, oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Unele luni au fost de-a dreptul fantastice pentru cei care au pariat biletele noastre. Cum a fost luna februarie când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).