BLATUL DE COTĂ 32 va avea loc duminică! IA-L acum, e total GRATUIT

Blat, bani

FanatikSport are pentru ACEASTĂ DUMINICĂ un SUPER-PONT la PARIURI, un nou MECI SUSPECT, care are COTĂ FINALĂ 32! Pontul vine pe aceeaşi FILIERĂ cu BLATUL de cotă 16, care a intrat zilele trecute şi care a adus mulţi bani abonaţilor FanatikSport (vezi aici BILETE postate de ABONAŢII FanatikSport, cu blatul trimis de noi! De altfel, biletele cu BLATUL INTRAT sunt si la finalul acestui ARTICOL).

Iar BLATUL ACTUAL de cotă 32 are o siguranta uriasa, de aceea sfatul nostru e sa obtineti acest MEGA-PONT. In plus, e total gratuit, trebuie doar să-ţi faci CONT ACTIV la agenţia de pariuri Fortuna.

PAŞII PENTRU OBŢINEREA BLATULUI

Îţi faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi MECIUL SUSPECT de cotă 32. Iar contul trebuie realizat de pe linkul dat de noi mai jos.

Concret, iată care sunt paşii pentru a primi MECIUL SUSPECT de cotă 32:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, dupa ce te inregistrezi, depui si o suma de bani în contul tau, cat vrei tu (click AICI pentru înregistrare). Sau poti da CLICK AICI pentru inregistrare daca vrei si BONUSURILE de la Fortuna. Atentie, bonusurile ajung la 1.000 de lei, extrem de ATRACTIVE!  Apasa pe butonul verde „IA BONUSURILE” si urmeaza pasii pentru inregistrare!
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL BLATUL de cotă 32!

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA, aveţi altă soluţie la dispoziţie pentru a primi acest BLAT (CLICK AICI)