Blestemul lui ŞTEFAN STAN! S-a despărțit de toate iubitele din cauza telefonului mobil

Stefan Stan

Cântărețul Ștefan Stan a avut mereu priză la reprezentantele sexului frumos, însă nu a reușit niciodată să aibă o relație liniștită, fără certuri zilnice și fără reproșuri, scrie Libertatea.

CITESTE SI: Cristi Borcea a încercat să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

După o căsnicie eșuată și două logodne terminate înainte de a fixa data nunții, Ștefan Stan a ajuns la concluzia că nu-și va găsi nicio femeie după bunul plac. Niciuna dintre iubite nu a avut încredere deplină în el și a căutat motive de gelozie.

Cu toate că știau de la început despre Stan că este un mare crai, acestea nu s-au abținut să-i controleze telefonul mobil și să caute apeluri și mesaje de la alte domnișoare.

Chiar dacă cele mai multe conversații erau de la admiratoarele lui, care-și arătau simpatia față de el, inevitabil se ajungea la ceartă.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, geloasă pe MIHAELA RĂDULESCU! De ce e geloasă pe rivala de-o viaţă

Mantea era cea mai posesivă

Atât Didi, ultima lui logodnică, cât și Andreea Mantea aveau o mare problemă cu faptul că Stan primea încontinuu mesaje.

Deși cântărețul încerca să le explice că nu există nimic între el și respectivele tinere, niciuna dintre logodnice nu părea să înțeleagă.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!

Cea mai obsedată de telefonul mobil al lui Ștefan, dar și de profilul lui de pe paginile de socializare era Andreea Mantea. Bruneta îi cerea zilnic telefonul la controlat și chiar încerca în paralel să facă pe detectivul.

Și cum cine caută, sigur găsește, în timpul logodnei, Ștefan chiar a călcat strâmb și și-a dat întâlnire cu una dintre admiratoarele lui înfocate, aventură de care Mantea a aflat imediat.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică