BOMBĂ în lumea mondenă! Şi-a înşelat soţul cu o femeie!

Lis1

Au spus „Da” tare şi răspicat în faţa fostului primar Viorel Lis, iar de atunci povestea lor de dragoste părea să prindă contur. Un celebru artist de la noi şi jumătatea sa visau la o familie şi o căsnicie desprinsă din basme, însă furtuna a coborât în micul lor paradis din Spania, iar despărţirea a fost inevitabilă.

CITESTE SI: ANDREEA MANTEA a capotat: au apărut PROBLEMELE de când i-a luat locul ADELINEI PESTRIŢU

Cristi din Banat şi Rafaelo, iubitul său, şi-au unit destinele la sfârşitul lunii iunie, iar cel care le-a oficializat relaţia a fost Viorel Lis, fostul primar al Capitalei. Ceremonia a fost una extrem de emoţionantă, de la care nu au lipsit lăutarii, momentele tandre şi tradiţiile autohtone. De la cântecul cu „Ia-ţi mireasă ziua bună”, până la bărbieritul mirelui, toate lucrurile au fost făcute după rânduiala românească.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI

Dacă cei doi au avut o relaţie, în adevăratul sens al cuvântului, bazată pe sentimente sincere şi profunde, se pare că între cei doi îndrăgostiţi au ajuns să îşi spună adio, din cauza „problemelor” din intimitate.„Rafa s-a supărat pe mine şi oricât aş fi încercat să mă apropii de el, nu voia sub nicio formă să se mai întâmple ceva între noi. Timp de trei săptămâni. Sunt tânăr şi nu pot sta aşa, astfel că am căutat pe altcineva, alături de care m-am simţit bine, totul de faţă cu Rafa. Aceasta nu a fost singura mea escapadă, eu având o relaţie cu o blondă pentru a-l face gelos pe Rafa”, a declarat Cristi din Banat.

CITEŞTE ŞI: În ce hal a ajuns VALENTIN CEAUŞESCU, fiul fostului DICTATOR! Cine e PERSONAJUL MISTERIOS care-l mai ajută

Despărţirea lor a dus la un adevărat scandal, cei doi evitând să îşi vorbească chiar şi acum, după atâtea luni. „Locuim încă în aceeaşi casă, eu la etaj, iar el la parter, dar nu ne vorbim. Încercăm să ne evităm cât mai mult. În primăvară cred că o să îl ajut să se mute de la mine, pentru că nu mai putem continua aşa”, a mai spus Cristi.

CITESTE SI: SECRET DEZVĂLUIT: O băutură banală îi face pe bărbaţi mai virili