Borcea are un plan secret: ce face cu Pelinel şi ce îi pregăteşte Alinei

Cristi si Mihaela Borcea

Fostul boss de la Dinamo a părăsit spitalul și se află în arestul Central al Poliției Capitalei. Se pare că Borcea (45 de ani) urmează să dea declarații lămuritoare legate de divorțul de Alina (31 de ani) și de sarcina Velentinei Pelinel (35 de ani). Se pare că aceasta din urmă vrea să plece în America, pentru a scăpa de scandalul creat în jurul ei și al lui Borcea.

CITESTE SI: MESAJUL ULUITOR al fiicei lui Cristi Borcea: ce a dezvăluit despre tatăl său

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii „Agentul VIP” de la Antena Stars, care este foarte apriopiat de Valentina Pelinel, a declarat pentru ziarul Ring planul secret al lui Borcea: „În momentul acesta, Valentina nu mai doreşte să facă declaraţii. Următorul care va vorbi va fi Cristi Borcea, pentru că ea a declarat ce avea de spus, iar în momentul acesta el trebuie să anunţe ce va urma şi cum se va întâmpla. Deocamdată, el nu poate face declaraţii. Cât timp se află în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, nu poate şi nici nu vrea să facă vreun anunţ. Când va ieşi de acolo, este posibil să spună cum stau lucrurile legat de toată povestea asta. Valentina o să plece peste câteva zile în America, iar această ieşire o să-i priască, deoarece aici ar fi destul de stresată. Nu se aştepta ca povestea sarcinii ei să devină atât de amplă, să se lanseze atât de multe ipoteze… Pentru că este însărcinată, nu vrea să se streseze”.

CITESTE SI: ANDREEA MANTEA a capotat: au apărut PROBLEMELE de când i-a luat locul ADELINEI PESTRIŢU

Cristian Brancu a precizat că Valentina Pelinel nu vrea să nască în America și că, mai mult ca sigur, va alege România pentru un astfel de eveniment important din viața ei.

A decis: Borcea nu le mai lasă pe Alina și pe Valentina să dea declarații

CITEŞTE ŞI: SCENARIU-ŞOC: Soţia lui Borcea ar fi fost OTRĂVITĂ de amantă

De asemenea, Brancu susține că Borcea vrea ca planul lui să fie urmat până la ultimul detaliu: „Chiar dacă Valentina se va afla peste Ocean, este o perioadă bună pentru Cristi Borcea să lămurească situaţia, să mai aibă discuţii cu Alina, căreia i-a interzis să mai iasă cu declaraţii publice. Şi pe naşul Becali a reuşit să-l oprească, deşi acesta a încercat să-l salveze pe Cristi, într-un fel, pentru a pune capăt speculaţiilor în ceea ce priveşte momentul şi locul unde a fost conceput copilul, prin inseminare sau în penitenciar… Practic, Becali este cel care a lansat povestea cu inseminarea, dar, până la urmă, Borcea spune că nu are niciun fel de problemă şi că totul s-a făcut aşa cum trebuie, urmând să anunţe exact ce şi cum. Cristi Borcea e liniştit, aşteaptă să iasă din Arestul Central şi să ajungă, probabil, la Jilava, unde să mai poată discuta şi să vină cu lămuririle necesare, iar Alina să urmeze paşii pe care trebuie să-i facă. Nu cred că ea va mai ieşi curând la televizor, cel puţin în următoarea perioadă lucrurile vor fi tranşate de Cristi şi toată lumea va înţelege întreaga poveste. El are deja un plan. Şi lunea trecută, când a încercat să discute cu Alina, avea un plan, dar ea a avut reacţia nervoasă pentru care cu siguranţă plăteşte oalele sparte, în sensul că Borcea i-a reproşat şi mai degrabă i-a făcut rău decât bine (…)Pot să vă mai spun că Borcea ţine aproape şi încearcă să rezolve lucrurile astea. A ieşit din spital acum şi doamnele nu vor mai apărea la TV până când nu va avea el cuvântul cel mai important de spus”.

CITEŞTE ŞI: În ce hal a ajuns VALENTIN CEAUŞESCU, fiul fostului DICTATOR! Cine e PERSONAJUL MISTERIOS care-l mai ajută