Boureanu a acuzat-o in direct pe Gabriela Firea ca are amant, desi stirista era in doliu dupa sotul ei

Bour1

Acum 6 ani, Gabriela Vranceanu Firea si Cristian Boureanu s-au atacat intr-un mod incredibil la televizor.

Pe 31 mai 2010, invitat in emisiunea „Stirea zilei”, de la Antena 3, Cristi Boureanu s-a implicat la un moment dat intr-un schimb dur de replici cu moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea. Deranjat de faptul ca nu este lasat sa vorbeasca, Boureanu a contestat faptul, replica actualei candidate la primaria Bucurestiului fiind una acida: „Domnule Boureanu, dar ce-ati mancat? Ati mancat ceva stricat inainte de emisiune?”.

Boureanu nu a ramas dator: „Nu stiu, am mancat ceva la dumneavoastra aici”. Dupa ce Firea continuat tirada: „La toaleta?”, Boureanu a raspuns: „Ce mancati dumneavoastra in fiecare seara aici!”. Deranjata, Firea l-a pus la punct pe rival: „Cine v-a spus ca sunteti baiatul cu mucii in freza a avut dreptate!”.

Vizibil enervat, Boureanu a intrebat-o apoi pe Firea de un presupus amant al stiristei, uitand cu desavarsire ca prezentatoarea era inca in doliu dupa sotul ei, Rasvan Firea, decedat patru luni mai devreme, in ianuarie 2010! Pana la urma, in ciuda amenintarilor reciproce cu judecata, doar CNA-ul a amendat postul cu 18000 de lei pentru derapaj.