Leo de la Strehaia, atacat de cămătari! Au intrat peste el și peste Renata cu o sabie și…

leo_de_la_strehaia_renata

Noi informaţii ies la iveală despre clanul ”Calu” după ce mai mulţi membri ai grupării au fost reţinuţi alături de Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, în dosarul de sechestrare şi lovire a unui bărbat. Poliţiştii au redeschis acum un dosar din 2014 făcut la plângerea lui Leo de la Strehaia.

INCREDIBIL! OFERTA SENZATIONALA! PARIUL BOMBA cota 3155 e GRATUIT! VEZI cum il poti PRIMI

Leo de la Strehaia a depus în 2014 o plângere la Secţia 10 Poliţie împotriva lui Vasile ”Calu” Pascu şi Marian Bureaţă, în care îi acuza pe aceştia de mai multe fapte, printre care şi lipsire de libertate. Plângerea are numărul 1988569/2014, însă timp de doi ani nu s-a întâmplat nimic. ”Prinţul ţiganilor” a făcut un an mai târziu o altă sesizare penală la Parchet (62/P/2015). Ce s-a întâmplat? Leo a scris în plângerile respective că a luat 5.000 de euro de la Marian Bureaţă, iar acesta i-a cerut o dobândă de 500 lei la 10 zile. El a susţinut în faţa poliţiştilor că a lăsat drept garanţie şi un ceas de aur cu diamante care valora 20-25.mii euro. ”Prinţul ţiganilor” a arătat în plângere că după ce a plătit timp de două luni dobânda cerută, Bureaţă i-a spus că aceasta s-a mărit şi că trebuie să-i dea 50.000 de lei peste ce s-au înţeles, motivând că banii sunt ai lui Marcel şi Vasile Calu. Leo le-a mai spus că a vorbit cu cei doi, iar aceştia i-au spus că dacă nu rezolvă problema cu Bureaţă, o să aibă probleme.
O lună mai târziu, Leo de la Strehaia se afla în cafeneua Loca situată pe Bulevardul Decebal împreună cu Renata, fosta sa iubită, dar şi cu Denisa Biţă, iar acolo şi-au făcut apariţia Vasile Calu şi Bureaţă. ”Prinţul ţiganilor” a arătat în plângere că cei doi au început să spargă paharele, i-au dat afară pe cei care se aflau acolo şi l-au sechestrat pe el şi pe cele două femei. După care au ieşit afară, s-au dus la maşina acestuia şi au spart parbrizul cu sabia. Leo a declarat că Bureaţă şi Vasile Pascu l-au ameninţat că i se vor întâmpla lucruri rele dacă nu le dă banii, cu tot cu dobânda uriaşă. Acum, poliţiştii au redeschis acest dosar, posibil şi ca urmare a ceea ce s-a întâmplat zilele trecute, când mai mulţi membrii ai clanului au fost reţinuţi alături de Mario Iorgulescu.
Judecătorii au decis miercuri seara ca Mario Iorgulescu să fie plasat sub control judiciar după ce anterior fusese reţinut alături de mai mulţi membrii ai clanului ”Calu”. Aceştia sunt acuzaţi că au sechestrat un bărbat şi l-au rupt în bătaie, totul pornind de la bani.