Cabral a expus sânii Andreei pe Internet! „Cicălitoare, teroristă, încăpățânată…

cabral-andreea-patrascu-luna-de-miere

Cabral (38 de ani) și Andreea Ibacka (30 de ani) au o dragoste ca în povești. Ca în poveștile moderne. Se iubesc de nouă ani și se ciondănesc ca cei proaspăt îndrăgostiți. Fiecare dintre ei are câte un blog pe care mai presară și întâmplări amuzante legate de viața în doi.

Un român este CEL MAI BUN PARIOR din LUME! Are procentaj de peste 90%! CUM POTI AFLA CE pariaza zilnic

Și-au pus porecle care ar putea părea răutăcioase, dar pentru ei exprimă doar multă dragoste și un dezvoltat simț al umorului. De exemplu, Cabral o numește pe Andreea „nefastă”, ca un joc de cuvinte între nevastă și nefast. Chiar dacă unora le-ar părea urâtă această poreclă, pentru cei doi, dar și pentru admiratorii și prietenii lor, familiarizați cu relația frumoasă pe care au construit-o, „nefasta” sau „bestia” sunt doar feluri prin care îndrăgitul prezentator de la „Ce spun românii” își exprimă afecțiunea.

Andreea și Cabral au împlinit nouă ani de relație, ocazie cu care bărbatul a publicat pe Facebook o poză sexy cu cea care îi este soție din 2011, alături de un mesaj prin care i-a făcut o caracterizare blondei lui, dar și o declarație de iubire.

andreea ibacka

Andreea este super sexy
Foto: Facebook

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

„9 ani. A fost și este prietenul meu. Iubita mea. Partenera mea. Soția mea. Grijulie, senzuală, atentă, pupăcioasă, jucăușă, liniștitoare, zâmbitoare, lipicioasă, linistită, înțelegătoare. Cicălitoare, teroristă, încăpățânată, furioasă, intransigentă, bosumflată.
Mergem mai departe… așa cum simțim și înțelegem, fiind unul pentru celalălt sprijin, alinare și zâmbet de dimineață. Asta vă doresc și vouă (azi nu mă vait și nu mă laud… doar zic și eu)”.