JOS PALARIA! Andreea Marin demonstreaza din nou ca este o lady, nu o diva

Andreea Marin si Lavinia Parva par a se intelege destul de bine in ultima vreme. Desi motivul principal al divortului de Banica jr. a fost cantareata, “zana” nu a tinut suparare pana la adanci batraneti, ci, pentru binele fetitei sale, Violeta, a preferat sa fumeze pipa pacii cu bruneta.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

De ceva vreme, Andreea Marin nu mai are resentimente fata de Lavinia! Ba, din contra, ea are o relatie amicala cu actuala partenera de viata a lui Stefan Banica jr. si chiar nu ascunde deloc acest lucru. O dovedesc din plin actiunile sale din ultima perioada, in care frumoasa femeie a aparut in public in preajma cantaretei, in ipostaze chiar prietenoase.

55148894

FANTASTIC! BILETELE DE COTĂ 84 ŞI 2504 AU INTRAT! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 SI 1988!

andreea_marin_violeta_01

Surse din preajma vedetelor sustin ca divele se vad in momentele in care Andreea o aduce pe fata sa acasa la artist, lucru care s-a intamplat si in urma cu cateva zile.

“Saptamana trecuta, relatia dintre Andreea si Lavinia a surprins pe toata lumea, in conditiile in care este arhicunoscut faptul ca artista a constituit un motiv principal in despartirea de Banica jr. “Zana” se afla in fata vilei fostului sot din Bucuresti, in masina personala, si tocmai o lasase pe Violeta, pentru cateva ore, probabil, la tatal ei. In timp ce fetita se indrepta spre intrarea in imobil, avand in brate catelusul Laviniei, cantareata a ramas la o mica discutie cu mama ei. Vedetele au stat de vorba cateva minute bune, apoi, si-au zambit prietenos si s-au despartit ca doua bune cunostinte, semn ca norii negri nu prea mai exista deasupra lor”, au dezvaluit persoane aflate in preajma.