Cândva era plină de bube, acum are ten de bebeluş! Nicoleta Luciu te învaţă cum să lupţi cu acneea

Luciu acnee

S-a confruntat ani buni cu acneea dar acum a găsit soluţia salvatoare. Nicoleta Luciu apelează la tratamente speciale care se pare că au efecte miraculoase.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

După ce a fost cauza depresiei sale, Nicoleta Luciu a învins cu succes acneea care i-a dat bătăi serioase de cap. Din cauza faptului că are un ten gras, aceasta era predispusă foarte uşor la apariţia coşurilor sau a erupţiilor.

Aceasta a intrat în direct în emisiunea „Star Magazin” şi a vorbit despre ce a făcut-o să scape de problema cu care multe femei se confruntă.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

„Apă argintată, timp de 10 zile, am fost foarte bine o perioadă, dar a început din când în când să iasă câte un coşuleţ. M-am gândit să apelez la un remediu al bunicii. Folosesc argila. Argilă amestecată cu drojdie de bere praf şi lapte de casă. Amestec această mască foarte bine şi mi-o fac de două ori pe săptămână. Ne ia maximum două minute, aplicăm pe faţă, stăm 30 de minute şi tenul arată impecabil. Usucă destul de tare tenul. Rezultatele încă se văd din prima săptămână”, a explicat bruneta.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT