Care este de fapt adevărul despre sarcina MARIEI CONSTANTIN. Artista lucrează la…

Ferma1

După ce toţi telespectatorii emisiunii Ferma Vedetelor au urmărit cu emoţii rezultatul testului de sarcină pe care Maria Constantin l-a făcut în timpul show-ului care a ieşit negativ, fanii artistei şi ai soţului ei, Marcel Toadea aşteaptă cu sufletul la gură ca cei doi să facă marele anunţ.

Dar, din păcate, vestea se va lăsa aşteptată. Surse din anturajul artistei susţin că Maria vrea în următoarea perioadă să se axeze pe carieră, iar copilul este pe ultimul loc. Ba mai mult, după ce emisiunea se va termina, cântăreaţa va filma următorul său material chiar în Cipru.

Maria Constantin şi Marcel Constantin şi-au unit destinele în urmă cu opt luni, iar naşi le-au fost Silviu Prigoană şi noua lui soţie, Mihaela Botezatu. Maria are un băieţel din mariajul cu Ciprian Tapotă, care se află în grija bunicilor paterni, iar Marcel Toader are şi el un băiat dintr-o relaţie anterioră cu care se înţelege foarte bine.

Maria Constantin s-a născut pe 12 martie 1987 în micul orăşel Bălceşti din judeţul Vâlcea. Primii paşi în muzică i-au fost îndrumaţi de către tatăl sau, Ilie Constantin, polinstrumentist al Ansamblului Profesionist “Doina Gorjului”

În anul 2005 a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice “Contantin Brăiloiu” din Târgu Jiu – Secţia Flaut. În acest timp a obţinut numeroase premii şi locuri 1 la olimpiadele judeţene şi naţionale, fiind remarcată şi apreciată că una dintre cele mai bune eleve olimpice ale acestui liceu. Participantă la Vocea României 2014, până în etapă a patra, demonstrând abilităţi de interpretare în domeniul muzicii uşoare şi denumită Marilyn Monroe de România!