Carmen Harra a prezis divorţul Elenei Băsescu în anul 2013. Ce spunea atunci despre căsnicia ei cu Syda

Basescu

În anul 2013, Carmen Harra a făcut o analiză detaliată a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu şi nu le-a dat celor doi prea multe şanse de a rămâne împreună. Ea susşinea, atunci, că cei doi au personalităţi foarte diferite şi că, în cele din urmă, vor ajunge la divorţ. Zilele trecute, au apărut primele zvonuri despre acest lucru, zvonuri infirmate clar de Bogdan Ionescu, zis Syda.

Carmen Harra a analizat căsnicia Elenei Băsescu, în anul 2013, la un an de când aceasta s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu. Ea a prezis atunci şi naşterea celui de-al doilea copil al cuplului, micuţul Traian.

„Am făcut interpretarea numerologică folosindu-mă de datele lor de naștere. Mariajul dintre Elena și Bogdan are șanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani și după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui. Îi ține împreună doar o influență externă”, a spus, atunci, Harra, precizând apoi că aceste dezvăluiri ale ei au creat un scandal de proporţii.

Elena Băsescu şi Bogdan s-au căsătorit în septembrie 2012. Un an mai târziu, a venit pe lume primul lor copil, micuţa Sofia Anais, iar în anul 2014 Eba l-a născut pe Traian.

La vremea respectivă, am fost supusă unor presiuni uriașe pentru că am îndrăznit să spun un adevăr rezultat numerologic. Numerologia e codificarea timpului și e cea mai exactă știință. Mi s-a spus că ea (Elena – n.r.) s-a dus la taică-său plângând la prima oră și a fost un scandal monstru, era să fiu linșată. Că cine e aia care a spus și să facem ceva… Mi s-a transmis prin diverse persoane să plec cât mai repede din România. A fost o presiune incredibilă asupra mea, nu vă puteți imagina… Cum am îndrăznit să spun că fata președintelui va divorța?! Am îndrăznit și am avut din nou dreptate!”, a mai precizat ea.

Previziunile lui Carmen Harra au continuat. Aceasta a mai spus, în anul 2013, că Bogdan Ionescu îşi va reface viaţa şi va mai avea copii, dar Elena Băsescu nu.

„El e foarte materialist, va trece repede peste ruptură și va găsi imediat pe altcineva, o femeie mai tânără decât el care e ceva în artă, în muzică. Se va recăsători în cel mult șase ani și e posibil să aibă doi copii cu viitoarea soție. Ea însă va rămâne cu ambii copii și îi va fi mai greu să găsească pe altcineva. Va fi marcată de această separare și nu va mai avea alți copii. În urma despărțirii, ea îi va plăti niște bani sau ceva material la partaj. El va pleca din relația asta cu ceva în buzunar, nu cu mâna goală”, a încheiat Harra, potrivit ziarulring.ro.