Cat de frumos vorbeste Cove despre Andreea Marin

Cove

Emisiunea “Surprize, surprize” va ramane cu siguranta in istoria televiziunii gratie longevitatii si audientelor record inregistrate.

Show-ul prezentat de Andreea Marin a fost un fenomen pe care-l urmareau, cu lacrimi in ochi, milioane de romani sambata de sambata. Cove, coprezentatorul productiei isi aminteste cu drag de perioada in care lucra alaturi de “zana” si are numai cuvinte de lauda la adresa acesteia.

La Andreea Marin m-a uimit intotdeauna capacitatea de a-i face pe oameni sa-si deschida sufletul si sa-i povesteasca toate problemele pe care le aveau. Avem si acum o relatie de prietenie. Sigur, fiecare are prioritatile lui in viata, nu ne mai vedem atat de des ca atunci cand lucram impreuna, dar si in prezent, de fiecare data cand ne vedem, ne face mare placere. Practic, relatia noastra nu s-a schimbat cu nimic”, a spus vedeta tv. O alta calitate pe care prezentatorul o aprecia la Andreea era dedicarea pentru meserie.

Fiind un om foarte dedicat emisiunii, isi dorea ca toata echipa sa fie la fel de dedicata. Ca peste tot, unii erau putin mai delasatori, altii nu erau atenti. Ea nu facea pe sefa, nu mustruluia pe cineva de dragul de a demonstra ca ea este boss-ul. Existau discutii dupa fiecare emisiune in care analizam ce a fost bine, ce nu, de ce nu a iesit cum ne-am propus. Andreea e o perfectionista”, a mai povestit prezentatorul tv.