CĂTĂLIN MĂRUŢĂ a întrebat-o pe MARIA CONSTANTIN dacă a făcut SEX la „Fermă”! Răspunsul ei i-a lăsat pe toţi mască: „Eu…”

Simona Gherghe si Maruta

Maria Constantin a participat alături de soţul ei la concursul ”Ferma vedetelor”, zvonul că ar fi întreţinut relaţii sexuale în acea fermă a fost dezbătut în emisiunea lui Măruţă.

Blonda a fost întrebată de Cătălin Măruţă dacă au întreţinut relaţii intime la fermă, iar Maria i-a răspuns.

Eu nu am văzut nimic, tu ai văzut ceva? Eram un sot si o sotie, oameni ce incercau sa isi gasesca locul pe o saltea de paie”, a spus soţia lui Marcel Toader.

Trei luni şi jumătate de muncă, de foame, de convieţuit alături de oameni necunoscuţi în condiţii de viaţă ca acum 100 de ani, fără confort, fără acces la tehnologie şi fără contactul cu cei dragi a luat sfâârşit cu o finală plină de dramatism.

Maria Constantin, Paul Ipate şi Vasile Calofir au ajuns pana in finala editiei din 2016 a show-ului Ferma Vedetelor şi, după două dueluri intense, Paul Ipate a câştigat râvnitul trofeu, dar şi marele premiu de 50.000 de euro, jumătate de suma a fost donată pentru o acţiune caritabilă, către HOSPICE Casa Speranţei.