Câţi ani de şcoală crezi că are Ana Mocanu? Răspunsul te va şoca

Mocanu

Ana Mocanu a trăit o bună perioadă din copilărie în Africa, acolo unde părinţii eu lucrau. Din nefericire, experienţa africană a venit la pachet şi cu lucruri mai puţin plăcute, în momentul întoarcerii sale în ţară, scrie Spynews.ro.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Astfel, atunci când a vrut să se înscrie la o şcoală din România, Ana Mocanu a întâmpinat dificultăţi şia trebuit să repete câţiva ani de şcoală. Frumoasa asistentă s.a văzut pusă în această situaţie, din cauza faptului că sistemul românesc de învăţământ nu recunoaşte decât studiile din Europa sau America.

Din acest motiv, Ana Mocanu a ajuns să aibă parte de mai multă carte şi ani de şcoală decât majoritatea tinerelor de vârsta ei!

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

„În România nu îşi recunoaşte decât studiile din Europa sau America. Eu cum am făcut în Africa, nu mi s-au recunoscut anii de şcoală, aşa că am fost dată cu 2 ani în urmă şi am ajuns, din nou, la clasa a-4-a sau a-5-a. Câţi ani de şcoală am eu, nu mai are nimeni! M-am înscris şi la facultate, unde am căutat ceva care să nu aibă legătură cu matematica. M-am înscris la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. M-am pierdut pe parcurs şi am ajuns asistentă! Normal, am vreo 3 sau 4 ani de şcoală în plus”, a spus Ana Mocanu, în cadrul show-ului Asistentele.

CITESTE SI: Soţul Andreei Marin, surprins la film cu o blondă sexy şi tatuată