Câţi bani câştigă „asistentele păcătoase”: Daniela Crudu are un plus faţă de Maria Mocanu

Mar1

Pe cale să devină cea mai veche asistentă din televiziune și, deci, cea mai experimentată, Daniela Crudu a avut nevoie de o mică motivație în raport cu mai novicea Ana Maria Mocanu, colega ei păcătoasă. Și l-a primit – o diferență salarială pe cât de insignifiantă pe atât de reconfortantă, scrie Libertatea.

CITESTE SI: Simona Gherghe dă CĂRŢILE pe FAŢĂ în privinţa relaţiei cu MĂRUŢĂ. RECUNOAŞTE TOT

Salariul de asistentă TV nu este unul foarte motivant, dar expunerea și promovarea par să le țină de foame amatoarelor. Este și cazul celor două păcătoase ale lui Capatos.

La ce nevoi și pretenții au ele, Ana Maria Mocanu și Daniela Crudu nu ar putea niciodată să trăiască din leafă. Mai exact, prima câștigă 450 de euro, iar a doua 500.

CITESTE SI: Mirela Boureanu Vaida are un soţ ca-n poveşti: Cum arată soţul ei

Diferența de 50 de euro ar fi apărut, potrivit surselor noastre, din cauza faptului că bruneta, mult mai experimetată, ar fi avut nevoie de un confort psihic în raport cu Mocanu, care a prins rădăcini în echipă mult mai târziu.

Practic, faptul că n-a mai fost ea titulară a postului și a trebuit să facă echipă cu Ana Maria, a impus cumva o departajare.

CITESTE SI: NICOLETA LUCIU, sechestrată în propria căsnicie: ce interdicţie a primit de la soţul ei

Ca să se știe cine e piua întâi. Iar la câte de mici le sunt salariile, mai mult ar fi fost prea mult.

În altă ordine de idei, la cei 500, respectiv 450 de auro, fetele adaugă bani proveniți din evenimente, show-uri în cluburi, contracte de imagine sau… personale.

CITESTE SI: RUPTURĂ între Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner? Mihaela s-a îndrăgostit pe loc de un alt bărbat