Ce a păţit fosta asistentă TV! După ce a făcut o schimbare de look, MĂDĂLINA PAMFILE a…

Madalina pamfilie

Lansată în showbiz de relaţia cu Radu Mazăre, Mădălina Pamfile a ştiut cum să profite de moment şi s-a menţinut în lumina reflectoarelor prin forţe proprii, devenind asistentă TV.

Deşi cea numită iniţial „studenta lui Mazăre”, apoi „devoratoarea de fotbalişti” pentru că au trecut prin patul nume ca Gabi Matei, Cristian Daminuţă şi Alexandru Maxim, a făcut furori printre reprezentanţii de sex masculin din showbiz şi nu numai, aceasta a dispărut din lumina reflectoarelor şi a ales discreţia după ce a fost chemată ca martor în dosarul „Prostituţie de lux”.

Deşi fanii îşi doreau să ştie în continuare cum mai este viaţa fostei asistente „păcătoase”, aceasta a dispărut pentru o perioadă îndelungată inclusiv de pe reţelele sociale. Sexoasa brunetă a revenit din nou pe contul său de Instagram, postând o fotografie care este foarte diferită de imaginea cu care aceasta ne obişnuise, fiind evidentă transformarea ei. Însă, nu doar faptul că nu mai este brunetă i-a surprins pe admiratorii online ai acesteia, ci şi faptul că Mădălina pare să îşi fi rupt mâna stângă! Fosta asistentă TV nu a explicat însă şi cum s-a întâmplat nefericitul eveniment.